ערב טוב

optimi10

New member
נכון ...אז איך אומרים ?

עד החתונה העייפות תעבור לך .........

קרוואלה

New member
באמת תודה לך......

זה אומר שאני כנראה אהיה עייפה לצמיתות כי חתונה לא תיהיה!!

optimi10

New member
נכון ...לגדל עוד תינוק

לטפל בבעל יותר קשה מאשר בתינוק

survivoru

New member
נעים מאוד אני חדשדש כאן....(!!!)

וואלה אני חדש בפורום הזה... פורום נחמד למדי... מעריך שאתמכר גם אליו(אפשר?) אוקיי הסיפור שלי הוא כזה... אני בן 19 ועד עכשיו לא היתה לי חברה.....???? חחח אולי תייעצו לי... על מנת להקל עליכם צרפתי לכם תמונה (למען יראו ויראו???) בברכה, יאיר

survivoru

New member
תודה לך קרוואלה אבל...

אשמח אם תעני לי לשאלה לי רק שאני אדע... תודה יאיר

survivoru

New member
קרוואלה ...

השאלה מה לא בסדר איתי שאין לי חברה והוספתי לך תמונה כדי שאולי תגידי אם משהו גרוע בי תעני עם כל האמת בבקשה בברכה, יאיר

קרוואלה

New member
מי אמר שמשהו לא בסדר?

תרגע אתה לא נראה גרוע אם זה מה שמטריד אותך! יופי זה בעיניי המתבונן אחת יכולה לחשוב שאתה מלך היופי והשניה לעומתה תחשוב אחרת!לא זה המפתח להצלחה בקשר. אין לי מושג איך מתנהלים חייך אבל אתה עדין צעיר ויש לך את כול הזמן שבעולם להכיר בחורות ולפתח קשרים עם המין השני! יכול להיות שאתה ביישן! מופנם! או סתם אחד שיושב בבית ומחכה שהישועה תגיע עד פתח ביתו!

survivoru

New member
שלום לכם...

קראתי את ההודעות שלכם במיוחד לקרוואלה ואחת שאוהבת 2 המדהימות תודה תודה תודה לכן!!! פורום מאוד נחמד מעריך שאם הזמן אני אתחבר אליו.... תגידו מה הדרך הכי טובה להתחיל עם בת??? *מאוד ביישן חח אז אל תגידו לי ישר לבוא ולדבר

קרוואלה

New member
אין מרשם בטוח לזה!!

דברים כאלה קורים !! וכמה שפחות מתכננים את זה ככה זה יותר מוצלח! וכנראה שעצם העובדה שאתה ביישן עוצרת אותך מלעשות איזה צעד לעבר זה.... קצת פחות בושה ..תעזור לך לנתב את הדרך להכרות. ואולי עזרה מחבר תועיל

למעלה