תודה ואני אשתדל
ר רעות שטיינברג New member 17/3/08 #39 שחף תקשיבי.... אני חושבת שהעתיד שלך הוא עריכת סרטים את מאוד מוכשרת בזה ומפתיעה אותי כל פעם מחדש. זה מה שאת צריכה לעסוק בו כשתגדלי הסירטון מקסים אהבתי מאוד
שחף תקשיבי.... אני חושבת שהעתיד שלך הוא עריכת סרטים את מאוד מוכשרת בזה ומפתיעה אותי כל פעם מחדש. זה מה שאת צריכה לעסוק בו כשתגדלי הסירטון מקסים אהבתי מאוד
א אורנית לנצח New member 17/3/08 #44 זה בדיוק מה שאני חושבת!../images/Emo45.gif שחף,את יכולה להיות גם זמרת וגם עורכת סרטים.תמיד טוב שיש שתי עבודות ליתר ביטחון.
זה בדיוק מה שאני חושבת!../images/Emo45.gif שחף,את יכולה להיות גם זמרת וגם עורכת סרטים.תמיד טוב שיש שתי עבודות ליתר ביטחון.
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 18/3/08 #52 חעחעח../images/Emo6.gif תודה לכולם..וואללה על זה לא חשבתי... גם לשיר וגם לערוך סרטים...הולך..חעחע... ברצינות
חעחעח../images/Emo6.gif תודה לכולם..וואללה על זה לא חשבתי... גם לשיר וגם לערוך סרטים...הולך..חעחע... ברצינות
O oOosapiroOo New member 17/3/08 #15 ערב טוב כנסו מהרר!! אמיר עושה עם היד מה שהוא עושה או שאני מדמיינת?=Oחעחע
X xXפיי גוטמניתXxVAM New member 17/3/08 #17 איי ס'ינק סוו...אמיר.. לא יפהה!!../images/Emo3.gif מי עיצבן אותו אני אתו לו מכות..חעח סתם
T TetiBETTY New member 17/3/08 #27 כן..הוא עשה את זה באמצע שיר.. באמצע השיר זה היה קשור איכשהוא למילים ומצחיק יותר