ערב טוב

ערב טוב../images/Emo119.gif

ליושבי הפורום הנכבדים שאלה: בסופ"ש האחרון צללתי לראשונה עם כובע- היה חמים ונים בדיוק כמו שציפיתי. אבל... מהחיכוך של הכובע (מהצד החיצוני מתחת לשפה התחתונה) ושל מנשך הוסת (?) בחלק הפנימי של השפה התחתונה- נהיה פצע שכזה שעוד לא עבר. מישהו אמר לי שאפשר להחליף את החלק הזה בוסת לחומר שאני לא זוכרת את השם שלו שמתרכך ומתעצב לפי צורת הפה/שיניים או לסיליקון. יודעים? מכירים?

פית ווסת - חיננית

ערב (שיהיה טוב...). 1. כובע הצלילה יהיה מתחת לסנטר. 2. פיית סיליקון מידה קטנה. 3. יש פיות סיליקון שמרתיחים לפני הנשיכה הראשונה ( כמו מגיני פה של שחקני כדורסל). 4. להשתמש בפיה אישית ! גם אם שוכרים ציוד. יש תופעה שנקראת :key west , זיהום בין ווסתים. מממממ זהו.

מנשך וסת

בביקורך הבא באילת כנסי לחנות ציוד הצלילה שצמודה למרינה דיוורס שם תימצאי את המנשך / וסת שאת מחפשת . אף פעם לא ניסיתי אותו אז אין לי המלצות לכאן או לכאן . אני אישית משתמש כבר שנים בפיה אנטומית ( תשאלי בשבא ים ) ומאוד ממליץ אבל נוחות זה נושא אינדיבידואלי כך שתאלצי לנסות בעצמך . שלומי

ofersn

New member
ערב טוב חיננית יקרה !

בחנות מדוזהניתן להשיג: א: מנשכים שמולבשים על הפיה ומקבלים את צורת הפה. ב: פיית סיליקון קטנה . המשך ערב נעים עופר

למעלה