ערב טוב, שבת שלום

פולי44

New member
ערב טוב, שבת שלום

כתבתי קודם הודעה ארוכה שמשום מה תפוז סרב לקבל
סליחה שלא נכחתי פה בבוקר, לא ישנתי חצי לילה בגלל השיעול הטורדני הזה, ואני עם כאב ראש חזק ביותר. ועד שהצלחתי להרדם נתתי לעצמי קצת לישון ואח"כ בישולים, וארוחת צהריים וניסיתי שוב לישון קצת, לא הלך
א' פתח רק היום את החבילה שקיבל אתמול, והתגובה שלו היתה מקסימה, הוא שלח לי הודעה ממש נרגשת. השיבוץ שלו לצוות תותחן ממש טוב, אבל היה לו קשה לקבל אותו בהתחלה, הוא חשב שזה לא מספיק קרבי, והרבה ללמוד, אבל אחרי שיחה עם אחיו נרגע והבין שיהיה לו טוב. זה השיבוץ הכי טוב שיכול להיות, בצוות שמנהל את האש צמוד לקצין, בעצם להיות בצוות האישי של המסו"ל. נכון שיש המון אחריות אבל הוא לא לבד שם, וילמדו אותו הכל. עכשיו הוא כבר ממש בסדר עם זה. הקורס יתחיל אחרי הרגילה שתהיה בעוד שבועיים אחרי ההשבעה
שיהיה שבוע טוב לכולם

חני ב

New member
הרבה בריאות

ושלי קיבל את החבילה ועוד לא פתח. בחיי שאני לא מבינה אותו.
זה באמת השיבוץ הכי טוב שיכול להיות. אשרנו!!

נ45

New member
עניני תברואה....

בשישי בערב בטלפון : " אמא , מי שנשאר השבת בבסיס קיבל ארוחת ערב עם ארבעה סוגי בשר! איזה כיף"
בשבת בבוקר בטלפון " כל מי שבבסיס משלשל.................... טוב שלא נשארו הרבה אנשים....."
לא נעים
מקווה שמישהו יבדוק מה נתנו להם לאכול.
זה לא הבסיס הקבוע - נמצאים באימון.

רבקה6

New member
השיריונר סגר. נשארנו "לבד"

עם ארבעה אחיו הקטנים. חבילה לא שלחנו. חשבתי! בחיי שחשבתי על זה. אבל שכחתי...ביום חמישי ההשבעה. מגיעים בהרכב מלא כמו שאנחנו יודעים. אבאמאחיםסבאסבתאדודיםבנידודים...צריך יציע אחד רק לנו....
בינתיים חגגנו יום הולדת לאח שלו שהיום הוא בן 11. בשבת נחגוג שוב-עם השיריונר ואחותו.
שבוע טוב.
ר/

אלרן08

New member
בוקר טוב

מתחילים שבוע ספירה מחדש, יום ראשון יום קשה.
רבקה הטרס השבעה של השריון ממש מדהים, תהנו.
היינו ביום הורים ביום שישי בירושלים וממש התרשמתי לטובה, למרות קיטורים של חלק מההורים.
והקטן שבוע אחרון של שביזות. שבוע הבא מצטרף לשריונים שסיימו טירונות
אנחנו בבית חולים גם אני וגם בעלי ובדיכאון של יום ראשון.
תרגישו טוב כל החולים ושבוע מדהים לכל החיילים,
חלי

למעלה