ערב טוב+שאלות
שלום, קצת על עצמי,
בן 35 מתאמן בצורה מסודרת במכון כושר כשנה וחצי, לפני זה לא התאמנתי מעולם בשום מקום,
משקל גוף 69 אחרי עליה של יותר מ-5 קילו בשנה האחרונה בעיקר שריר כנראה
התאמנתי בהתחלה בצורה רגילה על פיתוח גוף ותוך כדי תנועה רוב האימון שלי הפך לכוח,
בגדול, אני מרים בדדליפט 180 על 3 חזרות, לחיצת חזה 90 על 2 חזרות, וסקוואט 120 על 2 חזרות, בכולם באיזור ה-5 סטים.
עכשיו, בגדול יש לי מבנה גוף רזה עד בינוני חוץ מאיזור הכרס והבטן שיש שם הצטברות די רצינית שמאוד מפריעה לי,
המטרה שלי להמשיך באימונים שלי כרגיל, ובמקביל לעבוד על הורדת הבטן,
איך אתם ממליצים לעשות את זה?
אני חושב שזה יותר ענין של תזונה כי אני מאמין שאני עובד די חזק על הבטן בתרגילים הגדולים למרות שאני לא עושה תרגילי בטן ישירות,
בגדול אני לא מקפיד בכלל על תזונה, אוכל לפי מה שהולך, ולא מכניס שום תוספות לגוף, לא סטרואידים, לא גיינרים, ולא אבקת חלבון,
אז מה צריך לשנות בתזונה ובמקביל לא יפריע לי באימונים שלי?
סליחה על האורך ותודה מראש על התשובות
שלום, קצת על עצמי,
בן 35 מתאמן בצורה מסודרת במכון כושר כשנה וחצי, לפני זה לא התאמנתי מעולם בשום מקום,
משקל גוף 69 אחרי עליה של יותר מ-5 קילו בשנה האחרונה בעיקר שריר כנראה
התאמנתי בהתחלה בצורה רגילה על פיתוח גוף ותוך כדי תנועה רוב האימון שלי הפך לכוח,
בגדול, אני מרים בדדליפט 180 על 3 חזרות, לחיצת חזה 90 על 2 חזרות, וסקוואט 120 על 2 חזרות, בכולם באיזור ה-5 סטים.
עכשיו, בגדול יש לי מבנה גוף רזה עד בינוני חוץ מאיזור הכרס והבטן שיש שם הצטברות די רצינית שמאוד מפריעה לי,
המטרה שלי להמשיך באימונים שלי כרגיל, ובמקביל לעבוד על הורדת הבטן,
איך אתם ממליצים לעשות את זה?
אני חושב שזה יותר ענין של תזונה כי אני מאמין שאני עובד די חזק על הבטן בתרגילים הגדולים למרות שאני לא עושה תרגילי בטן ישירות,
בגדול אני לא מקפיד בכלל על תזונה, אוכל לפי מה שהולך, ולא מכניס שום תוספות לגוף, לא סטרואידים, לא גיינרים, ולא אבקת חלבון,
אז מה צריך לשנות בתזונה ובמקביל לא יפריע לי באימונים שלי?
סליחה על האורך ותודה מראש על התשובות