ערב טוב... שאלה

orell

New member
ערב טוב... שאלה

אתמול שמתי לב שירד לי הרבה אוויר בזלזל ולא ידעתי כמה צריך למלא ובדרך כלל זה רשום באיזו מדבקה בצד של הדלת ומשום מה לא היה רשום.. אז מיליתי פחות או יותר כמו של הונדאי טראקאן.. על 30.. אבל אני רוצה לדעת בוודאות כמה צריך למלא לפעמים הבאות... יש לי סאניונג רקסטון... לפי מה יודעים אם אין מדבקה? משקל?גודל גלגלים? סוג הגלגל? תודה והמשך יום טוב

orell

New member
זה לא פנצ'ר ואין לי ספר רכב

ואם אין לך כמו תמיד תשובות לתת אז תסתום זה עדיף מאשר לבלבל את המוח. אם יש אן מישהו שכן מכיר את הרכב וכן יודע לענות לי על מה ששאלתי אשמח לתגובות תודה מראש

denver101

New member
מספיק עם הגנון../images/Emo6.gif

אךךךךך כמה שזה היה מתבקש חחחחחחח

miki69

New member
דנבר הדינוזאור האחרון:)

הומור ידידי הומור. הרי כבר אמרתי לנער כבר אמרתי שאני לא מבין

תרגיע.

אפ'חד כאן לא עובד אצלך. חפש ת'מדבקה בדלתית של מיכל הדלק, או אפילו בתא הכפפות. חפש ת'מטמון.

orell

New member
שבנאדם מזלזל במה שאני שואל

אז אני לא יכול להיות רגוע ואני בטוח שגם אתה היית מתרגז מדבר כזה.. אם הוא לא מבין שלא יענה ושלא יצחק על מה שאני שואל כי תאמין לי שחיפשתי את המדפקה שאמורה להיות בדלת או במקום אחר באוטו..

כתוב גם בספר הרכב

אתה יכול לברר גם אצל כל מתקן פנצרים יש להם טבלה לכל כלי הרב ובהתאמה לגודל וסוג הגלגל. 30 זה טוב מאוד.

denver101

New member
הכל תמיד רק בהומור ../images/Emo13.gif ושתמיד

נחייך וניצחק . אהההה מה גם אתה לא מבין חחחחחחחחח

taz99

New member
אולי יש מדבקה בדלת שמאל

(או במשקוף) ? וגם - בתחנות דלק יש טבלה עם לחצי ניפוח ליד עמדת האויר , תנסה שם! וגם - חברות הצמיגים הגדולות והנציגים שלהם (פנצ'ריות ) מחזיקים טבלאות כאלה.. וגם - היבואן ומנגנון השרות שלו יכולים לעזור וגם - קולגות עם כאלה רקסטונים...... רוצה עוד? בהצלחה!

למעלה