ערב טוב-שאלה

deutsch

New member
ערב טוב-שאלה

שלום במרינה בהרצליה חונה יאכטה מדהימה בשם "טדי" מישהו יודע כמה עולה יאכטה כזו ? מה שם הדגם והחברה ? ובכלל פרטים עליה ? תודה

hleluya

New member
טדי

כפי שידוע לי: האניה היתה בבעלותו של טד הריסון ז"ל כעת בבעלותה של ביתו יש עליה כ 16 אנשי צוות שרב היום עססוקים בניקיונה. אם תיסרוט אותה ותשמור את אבקת הצבע,תמתין מעט זמן שתגיע אליך התביעה (כנראה) מהביטוח,תוכל לעשות ערך משולש (צריך את משקל האניה)ותדע כמה היא שווה. שבוע טוב

lizard

New member
ועוד משהו...

לפי מה שאני הבנתי זו היכטה של הבת של טד אריסון. לו יש (היתה) יכטה כל כך גדולה שהיא הייתה חייבת לעגון מחוץ למרינה כי לא היה לה מקום. עד כמה שהבנתי טדי בגודל של 45+ מטר ושלו הייתה 60 מטר או משהו כזה. אגב,בישראל מה צריך לעשות על מנת להשיט כלי שייט כאלה (שכבר נחשבים לאוניות) מלבד להיות קצין ראשון (או קפטן כמובן). יש הכשרה לסקיפרים על אוניות כאלה ?

deutsch

New member
45 מטר ?!

לא נראה לי אני חושב שפחות לא ? אתם לא יודעים מה שם היאכטה ?

ה ש ח ף

New member
משיט 7

משרד התחבורה הגדיר לפני מספר שנים רשיון משיט הנקרא קברניט ספינת חופים או משיט 7. רשיון זה מאפשר להשיט ספינה עד 35 מטר או עד 200 נוסעים בסחר. בהגדרת הרישיון כתוב גם שתיבחן אפשרות להיתר מיוחד עבור ספינות גדולות יותר, זה כולל מבחנים יחודיים עיוניים ומעשיים לבעל התעודה על הספינה המוגדרת. למרות זאת, משרד התחבורה לא נוטה לאשר היתרים מיוחדים כאלה ומעדיף לדרוש תעודת חובל בכיר (חובל ראשון או רב חובל).

למעלה