ערב טוב ,, שאלה לי

גליה 42

New member
ערב טוב ,, שאלה לי

איך זה יתכן ששום קלף בפריסה לא קלע למטרה? ביקרתי אצל קוראת בקלפים וזו פרסה לי פריסה לאחר שבמו ידי טרפתי את הקלפים ושאלתי השאלה ולתדהמתי לא התחברתי בכלל לתשובות כלום לא קלע למטרה לא בנושא הכלכלי ולא בנושא זוגיות כאילו לא עלי מדובר,, האמת? התאכזבתי מאוד האם גם לכם קרא כך? ומהמומחים מצפה לקרוא את דעתם האם יש לשלם לקוראת שלא עונה על הציפיות? כי ממש אני מאכזבת שום כלום ממה שאמרה לגבי עברי או משפחה לא נכון כך שלא יודעת אם להאמין למה שאמרה שיקרה בעתיד

ורד 34

New member
כן תמיד יש את אפשרות שהקוראת

או הקורא לא יכול להיתחבר לאדם שמולו. זה קורה. לי זה קרה כמה פעמים וכאשר ראיתי זה כך. פשוט אמרתי לאדם שמולי שאני מיצטערת אבל זה לא יצליח.

כי קלפים זו לא קליעה למטרה :)

מי שמנחש ו/או מנסה לקלוע למטרה סופו שיפגע במטרה או שלא... לענין השני גם אני לא הייתי מאמינה למי שינסה לחזות את עתידי לאחר שלא קיבלתי הוכחה כזו או אחרת על עברי או מצבי בהווה. חשוב לדעת כי הקלפים הם כלי נפלא לייעוץ, להכוונה, לבדיקה של פוטנציאל. יש אכן קוראים בקלפים אשר ידייקו באופן מופלא על העבר שלך אבל אני יכולה להעיד רק על עצמי שמעולם לא ניסיתי לנחש את מצבו של זה או אחר. העבר ו/או ההווה מתגלים בפני כאשר אני עורכת פריסה אשר מציגה התפתחות במצב מסוים. לשלם לה ? אני מניחה שכן. גם כשהולכים להצגה ולא נהנים ממנה משלמים. גם כשהולכים לפסיכולוג אשר לא תורם לה במאום בסופו של דבר, משלמים. הלא כך ?

למעלה