ערב טוב, שאלה לי .....

IAM20072007

New member
ערב טוב, שאלה לי .....

יש לי שאלה שהיתי רוצה להתעייץ איתכם הבת שלי בכיתה ב', עד היום , בימים הראשונים היא ישבה בכיתה איפה שהיא רוצה, המורה היום התחילה לעשות סדר במקומות ישיבה. משום מה את הבת שלי המורה העבירה מקום ויצא מצב שהיא הפרידה אותה מ שלוש חבכרות שלה. והן נשארו לשבת יחד. השאלה היא האם לשאול את המורה ? לחכות כמה ימים אולי היא לא סימה עוד להעביר? הילדה קצת עצובה. זה לא פייר לעשות צעד כזה , או שמפרידים את כולן או שלא. מה אתן חושבות? תודה ושבת שלום

שושה51

New member
אצלינו יש בשבועות הקרובים א. הורים

אני הייתי מעלה את העניין.

פלגיה

New member
האם יכול להיות

שבעיני המורה הבת שלך היא גורם שמפריע לחברות ללמוד, או שלהיפך - נוכחות החברות מקשה עליה להתרכז בלימודים? אני מציעה לך להרים טלפון למורה ולהתעניין בלא תוקפנות. בכל אופן כלפי ביתך את יכולה להזכיר לה שיש זמני הפסקות להתחברות מעבר לשעות השיעור.

IAM20072007

New member
יכול להיות שכל הקבוצה מדברת בשיעור

יכול להיות שהבת שלי נגררת אחריהם... אני לא מאמינה שרק הבת שלי לא בסדר. אני יטלפן למורה או שאכתוב לה במחברת קשר.

מרגוש

New member
אני במקרים כאלה נותנת לילדה לדבר עם המורה

תני לילדה שתפתור את הבעיה לבד ורק אם זה לא הולך תפני את למורה ביום שבו היא מקבלת הורים (שעת שהיה של המורה). זה לא נושא לאסיפת הורים.

IAM20072007

New member
רעיון טוב לתת לילדה לפתור את העניין.

לדעתי היא קצת בישנית ולא בטוח שתסכים. אבל ננסה. בכל אופן במידה והבעיה לא תיפתר אז אכתוב לה . אני לא אגיע במיוחד לשעת שהיה שלה. חבל על הזמן שלי ושלה. תודה על העצה

למעלה