ערב טוב רותי

אורית502

New member
ערב טוב רותי

לאחרונה המצב הכלכלי אליו ניקלעתי התדרדר מאוד מאוד. עשיתי מספר פעולות לאיזון אך גורם הזמן הוא אקוטי כאן. קשה לי אם העניין ואני מנסה עוד אפשרויות. שאלתי : מדוע הגעתי למצב הקשה הזה? ומה עלי לעשות לצאת ממנו ? תודה.

רותי 11

New member
אורית502 היקרה

היי יקירה להגיד לך שעשית שיקולים מוטעים את כבר מודעת לכך, אבל מה שגורם למצב להדרדר זה עניין החשביה שלך שתקוע עם הדרדור הזה, שתקוע ברמה של לחץ ואת רק מגבירה את הירידה למטה ולא מצליחה לעצור אותה, את חייבת לקחת לעצמך פסק זמן מחשבתי ולהתחיל הכל מחדש (מחשבה) לעבוד ממקום של בטחון ממקום של יש ולא ממקום של חוסר, את די תקועה שם למרות שאת עכשיו תגידי לי אבל אני מתנסה להתחבר לשפע את עדיין לא מצליחה לעשות את זה מחשבתית באמת, במקרה שלך את באמת חייבת לעשות על פי נוסחת "הסוד", זה רק מה שיוציא אותך מזה, כמובן שגם תגידי אבל איך אני משפרת את זה אינסטנט אים דברים כאלה באמת, הכל ענין של תהליכים מודעותיים וההפנמה שלהם, אצלך אין קיצורי דרכים, את לא מאלה ששפר עליהם המזל לעשות את הכל דרך קיצורי דרכים (את מסתבר כמוני) הכל צריך לקרות בתהליך כמובן שאורך התהליך תלוי בך, עד כמה את מפנימה אותו מעכלת אותו ופועלת על פיו. ממקום אמיתי של ניתוח כירורגי ולא ממקום קוסמטי שטחי.

אורית502

New member
תודה רותי על המענה

כדברייך וצדקת , אצלי הכול בתהליכים ארוכים ללא קיצורי דרך. לא מזמן הגעתי לתובנה שהבריאה עצרה אותי כיוון שהוצאתי את כספי על הדבר ההלא נכון שכמובן היה הכי נכון לי , אימא. אך מאחר ולא ידעתי או לא היה לי האומץ לעצור, עצרו אותי מלמעלה. אני מנסה להתחבר לעניין השפע בשינוי מחשבתי אך מעט קשה לי עם הסוד. אשמח לכול עיצה , רוחנית ומעשית . מה דעתך על התובנה ?

רותי 11

New member
אחלה תובנה - השאלה

היא מה את עושה עם אותה תובנה אם את חושבת שעצרו אותך מלמעלה אז מה עלייך לעשות היום? אני חושבת שאת צריכה להקשיב יותר לסימנים ולא לעבוד ממקום רגשי נמוך ממקום של ביטול עצמי, כי זה לא מוביל לכלום רק למפחי נפש וכשלונות. לכן חשוב שתתחילי לעבוד עם עצמך על הנקודות שבאמת חשובות לך בחיים, ולא מה שחשוב שהחברה חושבת שזה הנכון לך.

אורית502

New member
זו המטרה

מה אני אעשה איתה? לא הכי יודעת, אך התחלתי בעשייה למען עצמי, התרכזות בדברים החשובים לי, כינוס כלכלי עצמי, והתפתחות לכיוון שיוביל אותי חזרה למקום של חיי שפע ממנו באתי אך אם ידיעה שזה מיועד עבורי , ולא למטרות אחרות שיוכולות להסתדר בלעדי. בניה מחדש עם דגש על חיי . פחות מתייחסת למה שאומרים היום. זו עבודה קשה שאני עושה במהלך השנה- שנה וחצי האחרונות, משתדלת לפעמים ניתקעת כי לא יודעת לאן, או מה תוקע, או אם בכלל עד התובנה הבאה =) תודה לך . נראה לך שאני בכיוון?

רותי 11

New member
היי חמודה כל מה שאת

עושה למען עצמך ולמען הקידום האישי שלך, ותשימי לב לדגש למען עצמך, זה מבורך אפילו שיכולים להיות "נפילות" בדרך אבל הכל קורה לצורך למידה והתחזקות, תבורכי בדרך שבה את הולכת.

למעלה