ערב טוב רותי!

y o u r ANGEL

New member
ערב טוב רותי!

קודם כל רציתי להגיד לך שאני קוראת סמויה בפורום כבר די הרבה זמן... ואני מקווה שתוכלי לעזור לי... 1. אחותי הגדולה נפטרה כשהיא הייתה רק בת 13, האם תוכלי להגיד לי מה השיעור שהיא באה לעבור פה? בנוסף האם את יכולה לראות אם היה לנו גילגול משותף ואיזה? 2. בזמן האחרון אני מרגישה תקועה ושכל דבר שאני מנסה לא מצליח לי... ניסית אני חושבת כמעט כל מדטיציה שהעלתה על הרשת, אבל אני אף פעם לא מצליחה לנקות את הראש תמיד יש משהו שמטריד אותי...ואני לא מצליחה להתחבר להדרכה שלי.. האם את יכולה להתחבר אליה בשבילי?... מקווה שזה לא יותר מידי בקשות ושתכלי לעזור לי... בתודה מראש :)

רותי 11

New member
y o u r ANGEL יקירה ../images/Emo140.gif

1. לגבי אחותך ומה השיעור שלה שהיה כאן הוא לא רלוונטי ואני לא מקבלת לגביו מידע. זה משהו שאת לא רלוונטי לגביך. אם היה ביניכם גלגול משותף - ברור. מעניין אני רואה את אחותך והיא נראית כמו מלאך בשמיים, אני רואה שהיא משגיחה מלמעלה עם המון אהבה ורכות, היא מאוד מאוד נעימה ורכה. היא מוסרת לי שהיא נמצאת איתכם היא רואה כל מה שקורה איתכם ובעיקר איתך, היא לא מפספסת את מה שקורה איתך, היא מלווה אותך עם המון אהבה. היא שולחת לך כרגע נשיקות וחיבוקים. מעבר לכך שאני רואה אתכן בתקופה אחרת גם אחיות לא מראים לי כלום. 2. להתחבר להדרכה שלך אין לי צורך, אני מקבלת שאת צריכה להפסיק להילחם בזה, בצורך להרחיק כל הזמן את המחשבות המטרידות - בגלל האובססיה הזאת את לא מצליחה להיפטר מהן תניחי להן ותביני בעצם שאי אפשר באמת להיפטר מהמחשבות, אפשר לומר להן ללכת לזמן קצר אבל לא יותר מזה. ולאט לאט לאחר תרגולים את תצליחי יותר ויותצר להרחיק חלק מהמחשבות, גם מאוד חשוב לשים לב לאופי המחשבות, כי כנראה אלה מחשבות על דברים שהם בעצם לא מטופלים אצלך ולכן הן כל הזמן צפות אז תתחילי אולי לשים לב אליהן ולהקשיב לאותן מחשבות ולראות לאן הן מובילות אותך. אחת הדרכים באמת להיפטר מהן חלקית היא לחיות את הכאן ועכשיו, למשל כאשר את עושה כלים, פשוט לשים לב לכל פעולה ופעולה שאת עושה, איך את למשל מסבנת את הכלים ואיך את שוטפת את הכלים וכל תנועה שאת עושה להיות מרוכזת בה, או למשל כאשר את הולכת או עולה במדרגות לשים לב לכל תנועה של הגוף והיכן את מניחה את הרגל וממש להיות מרוכזת בפעולה עצמה, ככה את תפסיקי לנדוד עם המחשבות שלך. אני אביא לך כאן תרגיל איך להקשיב לשקט הפנימי זה תרגיל שעושים אותו מספר פעמים ביום.

רותי 11

New member
תרגיל התחברות לשמיעה הפנימית

איך ניתן להתחבר לשמיעה הפנימית ומהי? השמיעה הפנימית היא הדרך בה אתם מקשיבים פנימה לתוך הדופק שלכם. ההקשבה לדופק וההישארות בתוך ההקשבה הזו במשך מספר דקות . פעמים רבות אתם נעולים בתוך הדפוס הלא פתור כאנרגיה שתוקעת אתכם ואין אתם מצליחים להשתחרר פשוט להיכנס פנימה , לעצום עיניים , לנשום עמוק ולהתחבר לדופק. להרגיש אותו , לנשום ולהרגיש שאתם נכנסים לתוך הדופק בלי לחשוב, לא לדמיין אותו, רק להרגיש ולהיות בו. פעולה זו משחררת את התת מודע מאנרגיות חוסמות, מביאה אליכם את היכולת להשתחרר ולשנות את הדפוסים ההתנהגותיים הקלוקלים. החיבור לשמיעת הדופק מביאה אליכם שקט וידע בעל ערך. לעשות לפחות בין פעמיים לחמש פעמים ביום. החיבור לדופק בלי לעשות כלום , רק לנשום ולהרגיש דופק במשך מספר דקות פותח את התת מודע ומאפשר שחרור. לאחר ההקשבה לדופק , להוריד את מי הזהב ולשטוף את ההילה, הגוף, את התאים מכל מה שאינו תומך, פחדים, כעסים, מחשבות שליליות וכו´.שתי הפעולות יחד מאפשרות לכם זרימה , מאפשרות לכם שמחה . מידע שירד בתקשור דרך המלאך מיכאל פורטל אמא אדמה.

למעלה