ערב טוב -קצת דחוף

mory001

New member
ערב טוב -קצת דחוף

המון זמן לא הייתי כאן - לחץ בעבודה, אבל עכשיו, כשאני מחכה לטלפון מהגוזלית שנמצאת בחר"פ- הנה אני. קודם כל מזל טוב לכל מסיימי הקורסים (לא זוכרת שמות, צ'טערת, אחד המינוסים הכי גדולים שלי...
). מזל טוב גם להורים הגאים
וכמובן החלמה מהירה לכל החולים והחולות, ובינהם גם הגוזלית הפרטית שלי. אני כ"כ כועסת על המערך הרפואי, ולא מצליחה להבין מה בדיוק מסתתר מאחרוי ההתנהגות שלהם. מיום שיש בבוקר הילדה קודחת מחום. בסביבות ה 40. ביום שיש אחה"צ לקחתי אותה לחר"פ בפעם הראשונה, למרות שהיא קיטרה על הגימלים שהיא מבזבזת. בחר"פ היה ריק לגמרי (למזלי), והחיילים שם צחקו עליה שהיא מגיעה לחר"פ ביום שישי. היא קיבלה שני גימלים, והחום לא ירד. במוצאי שבת - שוב לחר"פ - הפעם היא התקבלה ללא תור, לאחר שהחובש אמר שהמצב שלה גרוע... קיבלה כדורי מציצה לגרון ליומיים... ועוד ג'. עכשיו בעלי לקחת אותה שוב לחר"פ, לאחר שהמצב לא השתפר, ואני מחכה לטלפון מהם, ובנתיים כותבת לכם.

mory001

New member
עכשיו זה באמת דחוף ואני רותחת

מעצבים. הם אפילו לא מוכנים להכניס אותה לרופא...החובש אמר שאין לה חום, ולכן שתלך מחר לבסיס רגיל, ושם תראה רופא... היא בקושי עומדת על הרגליים... מה עושים?

oshiko

New member
מוקד חירום

חיל הרפואה הקים מוקד חירום רפואי טלפוני, שמבטיח לפתור בעיות, קשיי בירוקרטיה ומצוקות של חיילים בתוך 45 דקות. מספר הטלפון של המוקד בצפון : 04-6979222. מספר הטלפון של המוקד הרפואי הארצי : 03-7379220/1. רפואה שלמה מכולנו!

mory001

New member
../images/Emo51.gif אשמור לשעת חרום.

בתקווה שלא נזדקק. האם יש מקום בו מרוכזים כל מספרי הטלפון החיוניים?

AyalaN

New member
אם לא יתנו לה הפניה למיון

שתבקש, ואם זה לא עוזר, תלכו לשם לבד. אמנם תצטרכו לשלם על זה, אבל לפחות רופא "אמיתי" יבדוק אותה.. הייתי באותו מצב בדיוק, והרופא בחר"פ הפנה אותי למיון (אמנם בעיותי מאז לא נגמרות, אבל זה באותו שלב-עבד).

mory001

New member
היפנו אותה למיון, אבל רק בזכות

קצת ויטמין P שבלית ברירה הפעלנו...(מה שאני ממש ממש לא אוהבת לעשות). כ"כ מרגיז. ומה עושה חייל שאין לו את מי להפעיל? הולך על ארבע לבסיס למחרת? כמה חבל שחיילים שבאמת חולים וסובלים, לא מטופלים. אולי בגלל שהרופאים כ"כ רגילים לעושי הצגות למינהם?

AyalaN

New member
:\

עכשיו לפחות היא תקבל טיפול יותר טוב. אני ואמא שלי, בעיקר אמא שלי התייאשנו מהרופאים בצבא, ככה ששבוע שעבר כשהרגשתי מאוד מאוד רע (אחרי שרק לפני חודש ושבוע היה לי דלקת ריאות..) וקיבלתי רק ג' אחד, בטענה שיש לי שפעת (כשהיה ברור לחלוטין ששוב זה יותר משפעת) אז אמא שלי לקחה אותי לרופא פרטי, שאכן אמר שזה יותר משפעת ויכול לגרור דלקת ריאות שוב. אני מקווה שהבת שלך תחלים במהירות.

AyalaN

New member
עוד לא.

אני עדיין לוקחת אנטיביוטיקה, אבל אני אהיה חזקה..

mory001

New member
בוקר טוב. עדכון.

תודה לכולכם על הדאגה. חזרו באחת בלילה. למזלנו לא מצאו כלום אבל עשו צילום ריאות, ובדיקת אף אוזן גרון ("למה לכל החיילים יש סחרחורת? תנסי תרוץ אחר..." - זה אחד מהמשפטים שאמר לה הרופא...). בכל מקרה, היא עדיין בבית, עם חום. 3 ג' נוספים. מקווה שיעבור מהר. יום נהדר לכולם.

הפיה 1

New member
בוקר טוב כולם,צריכה את עזרתכם../images/Emo53.gif

השבוע ביתי נשארת שבת ויש אפשרות לבקר אותה. תוכלו בבקשה להדריך אותי איך מגיעים למחנה 80? תודה ויום סבבה שיהיה לכולכם.

סמדר בנ

New member
בבקשה

מחנה 80 יושב 65 (מחבר את חדרה לעפולה). אם את באה מכביש 6 - יוצאים במחלף עירון ופונים מערבה. נוסעים כ-5 ק"מ והמחנה מצד ימין, בפניה לפרדס-חנה - כרכור (נדמה לי נקרא רח' הנדיב). אם באים מכוון כביש החוף - יוצאים במחלף קיסריה ונוסעים מזרחה כ-8 ק"מ ואז פוניםפ שמאלה לפרדס חנה (לא מיד אחרי גן שמואל).

הפיה 1

New member
סמדר, תודה רבה../images/Emo24.gif

תודה רבה סמדר. בטח כשאגיע לשם יהיה לי "דה-ז'וו, אני עברתי במחנה 80 את הטירונות שלי. טירונות בת חודשיים (מסלול קרבי של נח"ליים) בתקופת פרוץ מלחמת של"ג (מזמן מזמן...) ח ח ח.

paulika

New member
מורי הרבה בריאות לילדה. טוב בדקו

יותר ביסודיות. הרבה לשתות, ויטמין ס ובעיקר הרבה אהבה ותוך כמה ימים היא תרגיש הרבה יותר טוב.

למעלה