ערב טוב פורום

ערב טוב פורום ../images/Emo140.gif

מה שלומכם ? אני מפורקת ת'קופת עבדות ניקיונות של פסח ובנוסף עבודות משק בית אצל אחרים ניקיונות לפסח אבל עושה את זה באהבה ובכייף בע"ה בליל הסדר נצא מהעבדות לחרות וגאולה - עוד קצת זה כבר מגיע עד אז נזיע המון - גם טוב - אומרים כמה שמזיעים מעבודה כול טיפת זיעה ממתיקה את הדינים איך אצלכם באיזה שלב של ניקיונות לפסח הגעתם ? ואיפה עושים את ליל הסדר ? מארחים או מתארחים ?

hemiitz

New member
ערב מבורך,חגיגות סהרנה בפסח

סהרנה כפר יונה! ארגון הארצי של יהודי כורדיסטאן,מזמין אתכם לסהרנה בבריכת פרק המים כפר יונה. בתאריך 21/4/2011 יום חמישי חול המועד פסח. בהשתתפות מיטב אומני העדה ,ודהול זורנה. הפרק יהיה פתוח לקהל משעה 12:00 בצהריים, הופעות יתקיימו משעה 18:00 אחה"צ. לנוחיותכם אזורים למנגל. דמיי כניסה 20 ₪ לאדם. חג שמח וכשר.

hemiitz

New member
../images/Emo212.gifלעמנואלה../images/Emo49.gifליום הולדת

עד 120 בריאות והצלחה בכול אשר תיפני. שיתגשמו שאיפותייך לטוב. Bo xuşka rêzdarê û delalê Emanûêla xan,Roj li daykbûnit pîroz bê,her serkftî bi...

יום הולדת שלי חוגגת במים וסבון ../images/Emo6.gif

שיהיה ניקיון מחמץ מאבק ומה לא - וניקיון רוחני שלא פחות חשוב מכול ניקיון אחר..... יום טוב ויום שמח במיוחד

uzis1

New member
עמנואלה ! מזל טוב והצלחה בכל אשר תפני . את

ראויה בלי ספק לכל הטוב שבעולם ורק בשמחות.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifהיום יום הולדת לעמנואלה

מזל טוב עמנואלה בראת כלתי, מאחלת לך שתהיה לך שנה טוב ומוצלחת
עזבי את העבודות ותקדישי ותפנקי את עצמך, מגיע לך ובעז"ה יתגשמו כל משאלות לבך וכל שתבקשי - לו יהי
גם העג'וזה ביקשה להשתתף בשמחה ומאחלת לך מזל טוב והרבה אהבה
נעלתי לה נעלי עקב
מרחתי לה לק
ונתתי לה בלונים ביד
בקיצור, אני מקווה שהיא התלבשה יפה לכבוד יום הולדתך. אוהבתותך ונשיקות
ותודה לעזיז שהוציא אותי מהעבדות לבוא ולברך אותך - תודה עזיז שלנו הדלאלה

תודה רבה רבה כאלתי

זהו עבודות הבית הסתימו הבית כמעט נקי מחמץ ועכשיו אני והעג'וזה יוצאות יד ביד לבית קפה לחגוג את יום ההולדת
איזו חמודה העג'וזה שלך ומאוד מאוד יפה שזה מפחיד לאללה

למעלה