ערב טוב ערב טוב

turrican

New member
ערב טוב ערב טוב

היי לכולם, אני מקווה שהתאוששתם מהדרמה העצובה של אתמול. רציתי לדעת מה שם השיר של דני בסן שהולך כך "לכי ילדה עצובה.."

טל-יה

New member
יש לך אותי

לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי לשם קחי לך ילדה אהובה את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכל לכי ילדה אהובה, כי עוד לא מאוחר אל המחר לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי אני כאן אל תכעסי אהובה, אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים לא, לא, אל תשכחי... ואני כבר עייפתי מאד על שנים אבודות לא אבכה עוד כשביקשתי למצוא את הסוד זה שגם לך מחכה לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן לכי איתן לא, לא, אל תשכחי...

turrican

New member
טל-יה טל-יה

אח.. איזה שיר צובט לב נתת לי. המון
. אני מכין לחבר אוסף של תיסלם ודני בסן. הוא אמר לי שהוא מוכרח את השיר הזה בפנים.

שמש27

New member
עצוררררררררר !

אין דיסק מושלם של דני בסן ללא השיר האדיר: ככלות הכל והתמונה ! איזו הפקת אייטיז מדהימה של יזהר אשדות... ושיר ענק בזכות עצמו.

tofit

New member
רגע, זה אכן שיר אדיר אבל

אי אפשר בלי השיר גשם של בנזין שחידש אלי לוזון.. ברחובות כיבו מזמן את הניאון את נראית לי עייפה, נלך לישון... אח איזה שיר

כל הכבוד שמש27!

הוצאת לי את המילים מהפה וגם מהלב!- אין כמו "ככלות הכל והתמונה". שיר מצמרר...שעושה רק טוב! טל.

למעלה