ערב טוב, ערב זך אפשר תקציר על אירועי היום?
ח חניבעל. New member 16/10/02 #2 תקציר? אז ככה צעקות,קטילות, מכות (שמעתי גם שמשכו למישהי בשער), סיפורים על סקס,בדיחות,ופוליטיקה לקינוח. יום רגיל כמדומני. אה - ונשיקה אחת גדולה לך
תקציר? אז ככה צעקות,קטילות, מכות (שמעתי גם שמשכו למישהי בשער), סיפורים על סקס,בדיחות,ופוליטיקה לקינוח. יום רגיל כמדומני. אה - ונשיקה אחת גדולה לך
ט טליה34 New member 16/10/02 #3 למי משכו בשיער? תהיה ספציפי....תתמקד......קצת פוקוס.....מה יש? תביא משהו עסיסי יותר.....חחחחחחחח דרך אגב, אני בערב חופשי.........!!!!!!!!!!!!
למי משכו בשיער? תהיה ספציפי....תתמקד......קצת פוקוס.....מה יש? תביא משהו עסיסי יותר.....חחחחחחחח דרך אגב, אני בערב חופשי.........!!!!!!!!!!!!
ט טליה34 New member 17/10/02 #5 נעמי......./images/Emo51.gif עכשיו השכלתי.....סוף סוף...... ערב טוב גם לך.
ט טליה34 New member 17/10/02 #7 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נתקע לי...... ומה שמצחיק.....שאחרי חצי שעה תפוז החליט להעלות את כל הנסיונות הקודמים והעיקשים שלי.
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נתקע לי...... ומה שמצחיק.....שאחרי חצי שעה תפוז החליט להעלות את כל הנסיונות הקודמים והעיקשים שלי.