ערב טוב עומר

פתי בו

New member
ערב טוב עומר

לאחרונה עולות לי שאלות לגבי המקצוע שברתי ללמוד. שאלתי האם אני נמצאת במקום הנכון? תי'וואז דאגאז אהוואז מאנאז תודה קבה יקירה ואשמח כמו תמיד לקבל כל הארה ממך

פתי בו

New member
שברתי = שבחרתי קבה=רבה ../images/Emo6.gif

מה קורה לי היום עם השגיאות האלו...

אוקיי...

ניראה שהמקום שאת עומדת בו יציב אתגרים בטווח הקצר, אבל אם תמצאי את הדרך להתמיד ולהמשיך, בטווח הארוך יהיה לך מעולה!

פתי בו

New member
הבהרה ../images/Emo9.gif

למה את מתכוונת שאת אומרת בטווח הקצר ? תודה רבה יקירה כייף להתייעץ איתך תמיד

האם יותר לי לנסות כוחי?

בוקר טוב אביב כבר פה
וזה רישמי... אני רוצה לעזור לך, ומכיוון שהודעתך נותרת אילמת מסיבות ברורות עומר ידיה עמוסות... קבלי את קריאת הרונים ואולי היא תענה לשאלתך למה עומר התכוונה באומרה, לטווח הקצר: טיווז - יש בבחירה שלך הראשונית, בחירת דרך מתוך אמונה ולא משהו שנבע משיקולי תועלת ונוחיות. דגז - (הפצעת השחר) פוטנציאל..התעוררות אייהווז - טרנספורמציה - רון הלידה - רון המוות... מאנז - (אני ממש אוהבת אותו זה רון שמדבר על הליכה בדרך, ועל כך שכולנו רשת - כל אחד תלוי באחר...) ובכן: יתרון יחסי - למדי להפיק מהמצב את המקסימום באם תזכרי שאת לא לבד.. נדמה לי, שעומר התכוונה בתווך הקצר לכך שהרון מאנז בסוף והרון טיווז בהתחלה מרמזים על קושי סביב הלימודים או חוסר נוחות אבל רק עומר או את יכולות לדעת במדוייק משם שזה שלך.. יום של אור ואהבה!

ניראה לי

שהטווח הקצר זה בשנה הקרובה... אבל זה לא חשוב כל כך. מה שחשוב זה שתכיני את עצמך להתמודד גם עם קשיים או אולי אכזבות בדרך... ולהתמיד...

למעלה