ערב טוב משפחה.

ברק 188

New member
ערב טוב משפחה.

שלום לכולם,וברוך החוזר אלינו ממרחקים ובלוים,וחסר לך שגם אתה תתחיל "להבריז" לנו .בקשר לצהובים שלך ראיתי את המשחק ויש לכם הרבה הרבה מה לשפר ולא לסמוך על המזל(ביקורת בונה). חברים בזמן האחרון נפלו עלי הרבה דברים לעסוק בהם לאחר העבודה,ובעבודה אין לי כרגע אינטרנט כפי שכבר כתבתי אני לא נכנס לעתים קרבות יותר,אז אצלי הכל חרהגיל ומקוה שאצלכם יש יותר גיל ,ספרו מה אתם עושים בחול המועד ולהשתמע.

אהלן ברק מה המצב?

מה המצב גבר איך החיים? האמת שאתה צודק לצהובים שלי יש הרבה מה לשפר אין ספק בכלל.אבל אני סומך עלייהם.במשחקים קשים מול קבוצות חזקות המזל זו מילת המפתח תאמין לי מנסיון.הם ידעו לעשות את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר אני בטוח בזה אבי נימני יחזור לשחק. והכל יהיה בסדר.באירופה תמיד קשה ראית איך מכבי חיפה קיבלו תבוסה באנגלייה.וגם מחר בקפריסין הם יובסו.כי אלה קבוצות גדולות עלינו אבל בליגה שלנו הכל נראה אחרת ואתה תראה שמכבי תרוץ חזק לאליפות השנה. ובקשר להברזיז לכם אז אני ממש לא אבריז אבל לא אכנס כמו פעם. נהייה כאן ממש משעמם כפי שציינתי אתמול משהו נתקע ונעצר פה. וחבל מאד שזה כך אז קדימה להרים את הפורום חזרה כי הוא רק הולך ונופל.ולאט לאט אנשים לא נכנסים לכאן ואני מדבר עלינו על החברה הקבועים לא על אלה שבאים פעם בשנה. זהו גבר תהנה לך בחג אני מתארגן ונוסע עוד מעט לבאר-שבע למשחק שלנו. שיהיה לך המשך יום קסום... להשתמע... אורן...

ברק 188

New member
למרות הכל סביר.

אני יודע שאתה צודק גם בכדורגל וגם לנעשה פה,בענין המזל מנסיוני האישי אכן זו מילת המפתח לגבי כל מהלך החיים. בנצלחה היום ונסיעה טובה ובטוחה, לכולםאתם מוזמנים לראשל"צ היום ומחר חוגגים פה את חג היין באו לשתות ולהנות.

למעלה