ערב טוב.....מי פה?

ערב טוב.....מי פה?

אוףףף כמה שקר לי.....היום בבוקר יד ימין ממש קפאה לי עד שלא יכלתי לעשות איתה שום דבר!(מוזר שיד שמאל לא היתה קפואה ככה)...

ש חף

New member
לא נורא

תשתמש בשמאל
עבר עלי יום מזעזע איחרתי לפגישה,לא הספקתי להכין אותה כמו שצריך בגלל זה ובנוסף להכל הגעתי למשרד חצי מעולפת שעתיים של בלה בלה בלה ובסוף עוד קיבלתי על הראש שלא באתי מוכנה כמו שצריך. כנראה שבגלל שאני מרגישה לא טוב הייתי אדישה...לא היה לי כח לדבר בכלל. ובדרך הביתה טלפון מאכזב... עכשיו אני בבית,קר לי ואני הולכת להכין משו לאכול אחר כך להמרח על הספה עם שמיכה מול הטלויזיה...

ערב טוב לכולם ../images/Emo185.gif

כמה אני שמח בשבילך פלפל שאתה לא גר ברמה,למרות שאנחנו דרום הרמה לפני יומיים נמדד במושב לידנו מינוס חמש וכול בוקר קופאים להם המים בצנרת,אנחנו מוגנים ע"י יישוב שנמצא קצת מעלינו וחוסם את הרוח המיזרחית,אבל השם ישמור עדיין קר מאד, רק לפניי יומיים התחלתי לחמם את הבית.שיהיה לכולם ערב נעים וחמים.....ובאשר לשחף המגביה עוף... מה שלומך? איך את מרגישה?

נו למה את מחכה?שאיזה נסיך קסום

ינשק אותך ותחלימי בין לילה?
בימנו גם הנסיכים שומרים על עצמם
יאלה שחף אני ממתין בקוצר רוח שתחזרי למה שאנחנו מכירים ואוהבים

ש חף

New member
כן!

אני מחכה... מעניין מתי הוא יגיע
תודה תודה אני מאמינה שיעבור לי עוד כמה ימים בנתיים חזרתי לעבוד,בקושי רב...

דסדס

New member
ערב טוב

מה שיחסל אותי בסוף זה לא הקור לבד <שגרוע בפני עצמו> זה המעברים בין מקומות חמים קרים! במעבדה שאני עובדת בה חיממו בטירוף, ובפנים כבר בקושי נשמתי... ואז משם לצאת לקור... הבראתי כבר, אין לי כוונה להיות חולה שוב!

למעלה