ערב טוב לרותי

ערב טוב לרותי

רותי יקרה אני לא יודעת אם את זוכרת אותי... אבי נהרג בתאונת דרכים לפני חודש, כתבתי לך... חיזקת אותי (אנסה לחבר השירשור) היום היתה אזכרה של 30 יום לאבי. שמעתי שם משהו - שהנשמה יודעת שהיא תמות 40 ימים לפני כן מה דעתך על כך, האם זה נכון? יש אם כך הרבה דברים שבדיעבד מתחברים לנו כמו זה שאבי סיפר שהוא מפחד מהמוות...שהוא במסגרת תפקידו היה בבית קברות מתוך מטלה שהוטלה עליו...כל מני דברים כאלו שקרו שפתאום אנחנו מרימים גבה התוכלי להסביר זאת? כמו כן, ניסיתי מאוד לחוש אותו, לחלום עליו, לדבר אליו - אבל לא הרגשתי כלום. גם לא חלמתי עליו אם אפנה למתקשרת אוכל ממש לקבל ממנו מסרים? תודה

היי תותי ופטל

עד שרותי תענה,אענה מנקודת השקפתי- ראשית,גם השלושים לאמי היה אתמול,כלומר הם נפטרו באותו יום. אני בטוחה שאם נחטט,נמצא עוד הקבלות,זאת דרך היקום. לתפיסתי,הנשמה אכן יודעת לפני,ולכן לרוב כשמסתכלים אחורה, מגלים סימנים מצמררים שהיו שם,ולא תמיד הבנו באותו הרגע. אני מאמינה שעכשיו,אחרי השלושים,יהיה לך קל יותר לחוש בו.(למרות שאישית,אמי הופיעה אצלינו יום אחרי שנפטרה,והמדהים הוא-שבאותה צורה היא הופיעה אצל אחותי, שאין לה קשר לתיקשור,שלושה ימים לפני שנפטרה,בעודה פיזית שוכבת בבית-החולים....) אביך יופיע באופן שביכולתך להכיל,בצורה שלא תעורר פחדים ובהלה.מציעה לך פשוט להתחיל בכך שלפני השינה תבקשי לקבל ממנו מסר,ועם הבקשה הזאת תירדמי. בהצלחה, לילך

רותי 11

New member
היי חמודה - אני זוכרת אותך

הסיפור של 40 יום לא יודעת עד כמה הוא נכון אבל נשמה בהחלט יודעת מתי היא עומדת לסיים את תפקידה כאן, ועם נשים לב לפעמים נראה שהיו סימנים מקדימים, אבל לא תמיד אפשר לראות את הדברים האלה. את מנסה לחוש אותו או לחלום עליו ולא מצליחה, זה שהוא לידך אין לי ספק שהוא נמצא שם יכול להיות שאת עצמך לא מספיק יודעת לזהות את התחושות האלה או שאת לא מאפשרת באמת עד הסוף ולכן את לא באמת חשה אותו לגבי החלומות שחררי כרגע, כשהוא ירצה הוא ידיע אלייך לחלומות, הרבה פעמים עד השנה של הפטירה הם מופיעים בחלומות מול כאלה שיש להם סגירת מעגלים או כמובן אם הם רוצים להעביר מסרים, אז יכול להיות שכרגע אין באמת צורך שהוא יגיע אלייך בחלומות. אני מאמינה שהוא יגיע כאשר תשחררי את הצורך החזק הזה ואז גם תשימי לב שהוא לידך ומופיע בחלומות. יכול להיות שהוא מופיע בחלומות אבל "ברקע" ולכן אולי את לא שמה לב לכך.

למעלה