ערב טוב לפורום הנכבד,

יעלקר

Well-known member
מנהל
ראיתי שמחר 12/8 מתחילה סדרה טורקית חדשה בכיכובה של הורם(הסולטאן).האם נכון הדבר ?אפשר פרטים על הסדרה. בתודה מראש והמשך ערב נעים

evglev1

Well-known member
מנהל
ראיתי שמחר 12/8 מתחילה סדרה טורקית חדשה בכיכובה של הורם(הסולטאן).האם נכון הדבר ?אפשר פרטים על הסדרה. בתודה מראש והמשך ערב נעים
התוכנית בכיכובה של הורם מתחילה בשבת ה-15.8 במסגרת שבת בינג'. מחר מתחילה הסדרה עם השחקן של פטמגול והשחקנית של צ'אליקושו. לגבי הפרטים על הסדרה של השחקנית של הורם:

יעלקר

Well-known member
מנהל
בוקר טוב לך, סליחה על הבורות.....לא יודעת מה זה ''שבת בינג' ''. היכן אני יכולה לראות את הסדרה בבקשה? מודה לך שוב על תשובתך המהירה והמשך יום נעים והרבה בריאות.

evglev1

Well-known member
מנהל
בוקר טוב לך, סליחה על הבורות.....לא יודעת מה זה ''שבת בינג' ''. היכן אני יכולה לראות את הסדרה בבקשה? מודה לך שוב על תשובתך המהירה והמשך יום נעים והרבה בריאות.
שבת בינג' זה בויוה פלוס, בשבת במקום השידורים החוזרים השבועיים, יש שידור חוזר של שתי סדרות 5 פרקים ברצף לסדרה טורקית, ו-4 פרקים ברצף לסדרה קוריאנית.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז מלכת הלילה בשבת בויוה פלוס 5 ברצף מ-8:00 עד 12:10 בבוקר ושידור חוזר אחרי צהריים ובערב מ-16:20 עד 20:30.

למעלה