ערב טוב לנמצאים...

ניקולי

New member
ערב טוב לנמצאים...

מה שלומכם?? אצלי הכל בסדר.. עד כה.. אתם יודעים הכי כיף שכותבים למשיהו משהו והוא עונה.. כמו בהודעות אס.אם.אס.. (והמבין יבין).. חםםםםםםםםםם חםםם נורא ואיום הרבה לחות אי אפשר לישון אחרי מקלחת מרגישים ששוב רוצים להתקלח גם אם נמצאים בתוך האמא של המקלחת.. מה נהייה?? אוףףףף ועוד אין לי מזגן..אה דרך אגב זכינו במזגן דרך מכרז שנכנסנו אליו מחר ב"ה אנחנו מקבלים אותו..חיחיחחיחיחי ואז אני אוכל לישון בשקט..ולהתחבק עם מודל´ה שלי מבלי שיגיד לי (חם לי).... אז מה שלומכם חברים יקרים??? מצפה לשמוע ממכם בקרוב מאוד אוהבת את כולכם....ניקול*
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

ניקולי

New member
עייפות כרונית

אני חייבת לך התנצלות שלא בירכתי אותך בערב טוב.. צר לי סליחה מחילה סולחת????????? יופי
אז עכשיו אחרי שסלחת לי מה שלומך??? ומה מעשייך כאן בשעות כאלו?? ..... גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

ניקולי

New member
אני לא מאמינה

אני רואה שאני עדיין לבד..אממממ... הייתכן הדבר או שאתם מסתתרים לכם אה שובבים שלי??? עד שאני כבר נכנסת לפורום אין אף אחד?? (פרצוף עצוב)..אפילו האייקונים לא איתי... רע ומר ועצוב לי להיות לבד...אוףף... נו.. שמישהו יצא הלוווו כאילו דא אני כאן...קוקו...הלוה... מישהו.. טוב אז אם אתם לא כאן אכתוב לי סיפור קטן..סיפור אמיתי..!! הקשיבו הקשיבו.. זה הולך ככה.. הם הכירו בצ´ט..היא נשואה והוא נשוי..שניהם נראים טוב..הבעיה היחידה שהיתה להם שניהם לא היו מאושרים..לשניהם היו ילדים..גם לה וגם לו..שניהם חיו בנפרד מהבני זוג שלהם...הפגישה הראשונה שלהם היתה דיי מענינת..הם הכירו כמו שאמרתי בצ´ט דיברו ודיברו ואח"כ עברו לטלפון דיברו ודיברו כמעט 5 שעות..(באותו הלילה.) אחרי יומיים של שיחות נפש וחיבור מדהים החליטו להפגש. נפגשו ואז..אורות ניצוצות אהבה בוערת איך שאומרים אהבה על גחלים..הוא עבר לגור ליד מקום מגוריה עזב את ביתו חלם אותה נשם אותה בכל הזדמנות אמר לה "אני אוהב אותך" וכמובן שהיא החזירה לו מילים ואהבה..כעבור חודש האהבה התחזקה..אבל היה משהו אצלו שלא יכל לוותר עליו הבית הלב שלו עדיין היה בבית שעזב..בכל יום הלך לראות את ילדיו אבל עדיין אהב אותה עד מאוד..הוא אף הציע לה נישואים : "איך שנתגרש אני ואת נתחתן" כך היה אומר לה..הם יצאו אף פעם אחת לאיזה בית נופש חמישי שישי שבת ומאוד נהנו כשהוא הלך להביא אוכל היא סידרה את החדר בפרחים נרות ויין..לבשה שימלה מהממת וחיכתה לו הוא הגיע והיה מופתע..כ"כ אהב אותה והיא אותו...עד שיום אחד החליט.."אני חוזר הביתה" ליבה נשבר..ליבה נצבט..כל עולמה חרב עליה..היא ידעה בתוך ליבה שלמרות שהם כ"כ אוהבים הם לעולם לא יהיו ביחד..הוא אהב כנראה את אישתו או שהיה רגיל לחיו הקודמים... במקום שבו סבל...היא התגרשה והתחתנה שוב.. הוא התגרש אחריה ב חצי שנה ויש לו היום חברה (שגם איתה הוא סובל).. דרך אגב...הוא הוזמן לחתונה שלי לפני שנה ולא בא..הוא אמר לי שליבו נצבט והוא לא היה מסוגל לראות אותי כלה...הוא מכיר את יהודה שלי כי בדיוק לפני שנה הוא שתה אצלינו קפה בבית...ליהודה סיפרתי הכל..הוא ידע הכלללל מאלףףף ועד תף..לפני כשבועיים פגשתי אותו ליד העבודה שלי הייתי בשוק.כי הוא האחרון שציפתי לראות..אבל מה לעשות חברים העולם קטן ואין לדעת איפה אפשר להפגש שוב..דיברנו..הוא ביקש להתקשר אליי..לא נתתי לו את מס´ הטלפון שלי (מאז שנפרדנו הספקתי להחליף פלאפון) אמרתי לו שאתקשר אליו אני..התקשרתי ודיברנו רגיל..כשבאתי הביתה סיפרתי ליהודה אודות אותה שיחה.. היום הוא ראה אותי בתחנת אוטובוס ולקח אותי טרמפ הביתה..לא הרגשתי מאום לא הרגשתי כלום בליבי...וכמו ילדה טובה כשהגעתי הביתה סיפרתי ליהודה שהוא הביא אותי הביתה....יהודה התקשר אליו..ודיבר איתו..."מה נשמע אחי..תגיד לי אני צריך הצעת מחיר למזגן" (הוא עבד במזגנים)... חברים יקרים שלי..סיפרתי לכם את זה בכדי להמחיש את הדבר הזה..שתבינו שאהבה נבנת משניים..ואין כל סיבה שבעולם שלא תמשיך כשאוהבים..למרות כל האהבה שלי אליו (בעבר) ולמרות כל האהבה שלו אליי הבנתי עוד אז..שמשהו טוב היה חסר בכל זאת.. כי..מה שווה כל סיפור האהבה הזה אם אין בו פרחים וכינורות שמנגנים????? היום אני יודעת..שיש לי את הטוב ביותר..שיש לי כינורות שמנגנים והרבה מאוד פרחים..וזוגיות מושלמת.. יהודה נשמה שלי זה בשבילך
ולכם חבריי היקרים אוהבת את כולכם כמו תמיד ניקול*
ועוד

ניקולי ההודעה הזו עבור יהודה

יהודה!!! כנראה שאתה בחור באמת מדהים ואני וכל חברי הפורום (כי אני בטוחה שהם איתי) שולחים לך
כי לגרום לאשה להיות כל כך מאושרת כמו שניקולי היום בלי עין הרע לא כל גבר יכול לגרום תמשיך כך תמשיכי ככה תמשיכו ככה אוהבת אתכם נופר

מיקי 35

New member
ערב טוב גם לנמצאת...

אכן חחחםםםםם.... (רק שאני עדיין במיזוג...) שיהיה לך ערב מקסים ניקול

ניקולי

New member
היייייייייייייייייי

יווווווו איזה פאדיחה יש כאן אנשים..ועוד אני חשבתי לתומי שאני מספרת סיפור לעצמי.. מיקי ערב טוב גם לך ויישר כוחך..אני מאמינה בגורל..והכל כתוב למעלה יהיה אשר יהיה..אני מאמינה שעוד תהייה מאושר..ומאחלת לך מכל ליבי.. קראתי מה שכתבת לי ובסדר..אני מחכה.. שיהיה לך אחלה לילה קסום..... ניקול* גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

GALI02

New member
גם אני כאן. לילה טוב לכולם../images/Emo24.gif

וניקולי קיבלתי ת´מסר... וגם פעלתי
מה קוריי? והלחות הורגת גם אותייייייי

GALI02

New member
ולמרות שלא יוצא...

אני קוראת הרבה מההודעות שלך ומאוד נהנית. אנחנו פשוט לא נמצאים כאן באותן השעות. והינה שוב התפספסנו... לא נורא... ושלומי מצויין...תודה מה איתך? לילה טוב

GALI02

New member
ואם אני לא טועה

נכנסת לכאן פעם ראשונה בעקבות סיפור אהבה אינטרנטי שכזה. מה חדש בנוגע לזה? יש התפתחויות? מצטערת שאני קצת לא מעודכנות פשוט קשה לפעמים לעקוב אחרי כל ההודעות אני אשמח אם תעדכן אותי

ניקולי

New member
גילוש.....?????

את כאן????? יאאאאאא אני לא מאמינה כאילו קראתי לכם חזק חזק ב
ושמעתם אותי האומנם???? האם זה ייתכן??? גילוש אחלה נשמה אני שמחה שקראת את המסר ופעלת בהתאם.. אשמח גם אם..... ו..... כשיבוא היום.....(והמבין שוב יבין)
.. אם את כאן תעשי לי קוקו...פליזזזזזזזזזז אוהבת ניקול* גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

GALI02

New member
קוקווווו קוקווווווו

וניקולי... אני ממושמעת. ברגע שהמסר הגיע אני לפקודתך....חחחח

מיקי 35

New member
נכון...

מותר לך להיות לא מעודכנת. אכן נכנסתי לכאן בעקבות סיפור אהבה אינטרנטי שנגמר. הייתי ממש בדיכאון, אבל לאט לאט, ובעזרתם האדיבה של כל החברים והחברות המקסימים, אני מרגיש הרבה הרבה יותר טוב, והחיוך שב על פניי...

GALI02

New member
טוב לשמוע ../images/Emo13.gif

וגם אני כאן
ואני כל פעם נדהמת מחדש ולא מאמינה שיש מקום בו האהבה מפוזרת ככה בלי תנאים. נטו אהבה.

למעלה