ערב טוב לכם

ערב טוב לכם

פעם ראשונה פה בעקבות המומלץ בדף השער וקראתי קצת על חלומות צלולים כשנזכרתי ש.... לפני כחודש ב-19 ליוני היה לי חלום, בעצם לא יודעת אם היה זה חלום או שדמיינתי או שהיה אולי "חלום צלול" כפי שהוסבר פה בפורום, אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על כך, וכך כתבתי - "שכבתי מעט לנוח בצהריים, עדיין מנמנמת, עדיין לא ישנה.. זה לא היה חלום... זה היה ממשי... הרגשתי אותה... הרגשתי אותה מתקרבת אלי , עטופה בערפל, מטושטשת ויפה.. יפה כפי שהיתה לפני שהמחלה הזו אכלה אותה לאט לאט... עדיין עם שיער, עדיין מלאה וצבע העור כפי שהיה..." הרגשתי אותה, הרחתי אותה, הרגשתי את חום גופה.. מה זה? האם זה חלום צלול או שבאמת דמיינתי, כי ממש חייתי את זה... לא יודעת? מה אתם אומרים? המשך ערב נעים

sh00sha

New member
טוב ככה..

ההגדרה של חלום צלול הינו חלום בו אתה מודע לעובדה שאתה חולם. תחשבי טוב. האם היית במיןסיטואציה בה אמרת לעצמך אני חולמת עכשיו וכל זה לא אמיתי?? חלום צלול הוא לא "חלום מוחשי" הרי חלומות יכולים להיות מאוד מציאותיים. למוח יש השפעה רבה בשנתינו ולפעמים אנחנו בטוחים שאנחנו לא חולמים. המוחמתעתע בנו. גם חלום צלול הוא בד"כ מציאותי אבל לא כל חלום מציאותי הוא חלום צלול.

ממ...(בפנים)

אני חושבת שחלמת... הרי לא הגדרת שידעת שאת חולמת פשוט אמרת שיכולת להרגיש, להריח וכו'.. כנראה זה היה חלום מציאותי... אבל בהחלט לא צלול...

silverhawk

New member
אהלן מיקי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום
הממ... מה שכתבת לא נשמע כחלום צלול. כפי שאמרו לך, חלום צלול מוגדר כחלום בו את מודעת לעובדה שאת חולמת.

למעלה