ערב טוב לכם

ביציק

New member
ערב טוב לכם../images/Emo70.gif

אני חדש כאן. שבוע שעבר שמעתי על התנועה הזו ושמחתי מאוד לדעת שישנו דבר שכזה, אז קוראים לי איציק, בן 17 (עוד מעט) מהדרום, הומוסקסואל.. אפשר קצת להכיר את האידיאולוגיה שלכם, לעומק
ואתכם כמובן
נ.ב שלחתי הודעת הצטרפות מהאתר הראשי של התנועה.

שפנפן

New member
ברוכים הבאים לפורום :)

שלום שלום, אני דור. מעניין אותי לשמוע מה שמעת על התנועה שלנו. מעבר לזה אתה יכול להציץ באתר שלו, לקרוא עלינו ואת הקוד הערכי שלנו ואולי להבין קצת יותר על האידיאלוגיה שלנו. ואתה יכול גם לשאול שאלות כאן :) . אנחנו תנועה נוער גאה ואקטיביסטית שנמצאת תחת מפלגת מרצ\יחד. בניגוד ל"נוער הגאה" אנחנו לא מנהלים קבוצות תמיכה שעוסקות בזהות המינית אלה מקיימים קבוצות דיון שבועיות בנושא המאבקים שלו, המאבק גאה ומאבקים של מיעוטים מדוכאים אחרים. מעבר לפעיליות השבועיות, אנחנו גם מפגינים ובונים פרויקטים ארוכי תווח על דברים גדולים שאנחנו רוצים לשנות (לדוגמא שאלון תרומות הדם של מד"א). וכל התנועה הזאת מנוהלת ומונהגת ע"י בני נוער בלבד. הצבעים שלנו לימדה אותי שלמרות מה שזה נראה, לנוער יש באמת כוח.

ביציק

New member
נשמע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

בסדר, הבנתי שאתם תנועת נוער גאה שמאלני קיצוני...אהמ אהמ..סלחו לי אם זה נשמע לא טוב.. אבל זה הלהיב אותי.. אז מה שמעתי עוד על התנועה שלכם
(מפי נערה שלא ממש בקטע..) "הם אוהבים ערבים..."-"נאבקים לשוויון זכויות למען הקהילה הגאה ומיעוטים"-"מתנגדים לתיאוקרטיה" (חלקית גם, שקיימת במדינתנו).. זהו אני חושב, זה כבר התסיס אותי מבחינה פוליטית
. והאם לנוער באמת יש כוח
אני אראה זאת כבר בהמשך
.

שפנפן

New member
שמאל קיצוני?

אתה לא שמאל קיצוני. מבחינה של פוליטיה "מדינית" אנחנו לא רחוקים מהדעות של מפלגת האם שלנו (מרצ). למרות המרחק הגדול שלך לסניפים שלנו, אני מאוד אשמח אם תצטרף. אולי נקים ביחד סניף דרום
בכדי להצטרף לרשימת התפוצה שלנו אתה צריך לשלוח מייל ל[email protected]ולבקש שנצרף אותך לרשימה, ואז אתה תקבל עדכונים קבועים על פעילות שלנו בסניפים ובשטח.

udidu

New member
מאיפה אתה יודע -

אם איציק הוא שמאל קיצוני או לא?

Human Nature

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני אבי, בן 17.5, גר ליד רחובות (שזה גם דרום, לא?
).

udidu

New member
ברוך הבא! ../images/Emo8.gif

אני אודי מחיפה, בן 18. אתה מוזמן לבקר בסניף ולהגיע לפעולות אם יזדמן לך להגיע לת"א בקרוב!

למעלה