ערב טוב לכם

turrican

New member
ערב טוב לכם ../images/Emo13.gif

שלום לכולם
, נכון שכולם הלכו לישון ורק אני נשארתי לבד (Pimpf??) ושוב פעם אני מחמיץ את השרשורים והחידונים המצויינים של אלפא80 המוכשר. לצערי אני יהיה קצת ב-out מהפורום השבוע (לא לגמרי לא לדאוג!!) בגלל אירוע משפחתי ויש קצת הכנות. ואני שוב מזכיר בפעם השניה שניתן להוריד קבצי Mp3 מהאתר כמו בהתחלה. עוד לא שמעתי ביקורות איך השירים ??? בכל מקרה אני כאן עד מאוחר הלילה מי שבא לו להציק לי ,מוזמן.

pimpf

New member
היי טורי´... ../images/Emo66.gif

אז אתה לא לבד... אני פה, כמו בכל ערב...
וגם אני מפסידה את כל הכייף של הבוקר
אנחנו צריכים "מישהו שיחוד לנו חידות גם בלילה... יש מתנדבים
אולי ה-
של שמש???

ט ו ר ה

New member
../images/Emo140.gifהיי אלכס

ינחם אותך שגם לי אין כ"כ זמן לחידות של אלפא? (כשאני יודעת אותם, וזה גם לא קורה הרבה). מה שלומך? לא יצא לי להוריד את השירים כי בבית אין לי כרטיס קול ובעבודה אני חושבת שאסור כ"כ להוריד קבצים.
מה קורה חפי?

pimpf

New member
היי!! הכל טוב...

זה בסדר, החידות של אלפא קשות לכולם... אולי אלפא יבקר אותנו בערב??

turrican

New member
אהלן Pimpf,tora ואוקה ../images/Emo13.gif

אז אני יכול להתנחם בזה שגם לכן לא יוצא להצטרף לחידונים של אלפא80 האמת שאני יכול לחוד חידות בערב אבל זה לא יהיה סוער כמו בבוקר.. זו שעת דמדומים בפורום . pimpf - הצלחת להוריד כמו את כל אלפי שירי האייטיז מהאינטרנט?? Tora - מה המצב ?? איך ברבוטה ? מה חדש? יצאת בסופ"ש? אוקה - היי . את יוצאת למועדונים וסחתיין על החתימה שהוא סיפור בפני עצמו . מי רואה דאבל דייט?

turrican

New member
למה התכוון המשורר? אוקה

נו טוף תמיד היה לי קשה לפרש את עצמי.. רציתי לדעת אם את יוצאת למועדוני אייטיז (החדר הקטן ?) וכיו"ב? איך המכינה ד"א?

ט ו ר ה

New member
../images/Emo6.gif

הכל בסדר במיוחד ברבוטה (?!) . סופ"ש היה דיי משעמם... מה שלומך ? ניראה לי תיכף אפרוש...

pimpf

New member
אוף נעלמתי ל"כמה דקות"

פשוט אבא שלי שיגע אותי שאני אצרוב לו ולחברים שלו דיסקים!!! משהו כמו 11 דיסקים... ובדיוק הצורב התחיל לעשות לי בעיות (כמו כל המחשב הזה...) בקיצור... חזרתי למשמרת הלילה
חפי

למעלה