ערב טוב לכם אנשים...

ערב טוב לכם אנשים...

אז כמו שאמרתי...הנה זה הגיע ומהיום אני מנהל את הפורום הזה... הרבה אנשים אין כאן לפי מיטב ידיעתי...אז הגיע הזמן שאנשים ידעו שהפורום הזה קיים...ולא רק אנשים שלא יכולים לישון... כמו שאמרתי נושא הפורום מאד חשוב... אבל אפשר לדבר על כל דבר שעולה בראשכם...אלא אם כן יש התנגדות למישהו...אז קדימה אנשים אני רוצה לראות את כולכם כאן...בכל שעה... שיהיה לכולנו...המשך ערב נפלא... להשתמע... מקסיקני טעים...

הוא כחול, הוא כחול, הוא כחול ../images/Emo23.gif

יו נמשוש שלי....שיהיה לך
ואני אעזור לך בכל מה שאוכל....

איזה משעשע אתה..

נושא הפורום הוא לא רק מאוד חשוב, הוא הכיוון שעליו אמורים להתבסס השיחות אחרת למה הוא קיים? יש כבר פורום ששמו "שיחות אל תוך הלילה" שאמור להוות שיחות כלליות עד אמצע הלילה. אבל. שיהיה לך רק הצלחה ושהפורום יפרח ויפרח. אני.

דר איל

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo50.gif

מזל טוב למקסיקני הטעים בהצלחה עם הפורום החדש ישן אני מקווה לשינה טובה לכולם אבל תמיד נעים שיש מקום לנדוד בלילה ולשוחח עם עוד אנשים

נ ס ת ר ת

New member
הו הו תראו מי פה ../images/Emo6.gif

ערב טוב וגשום לכולם
מזל טוב
מקסיקני ובהצלחה
אני טועה או שאתה אותו אחד שלא הסכים להכין לי קפה עם חלב וניל ?
ושלום גם לד"ר

לילה נפלא נסתרת...וכן זה אני ולא אח

וזה לא אישי נגדך שלא רציתי להכין קפה...פשוט את יודעת... לא עושה לבחורות תפוסות חוק אצלי... תודה רבה...ואם את לא מהישנות בלילה...את מוזמנת להיות איתנו כאן... בכייף...אז בהצלחה לכולנו...וקדימה יוצאים לדרך...

נ ס ת ר ת

New member
תירוצים תירוצים ../images/Emo8.gif

מה גם שהסטטוס שלי שונה ועכשיו לא תוכל להתחמק מלהכין לי קפה
שניי סוכרזית בבקשה

נ ס ת ר ת

New member
כלומר אני שוב בחוג הרווקים ../images/Emo8.gif

ומה עם הקפה שלי ? אני מעדיפה סיגריה במקום עוגייה אם לא אכפת לך... (וגם אם אכפת לך אז לא נורא
)

anati31

New member
למנהל הכי הכי../images/Emo24.gif

יווווו איך אני מתרגשת
אני חברה של מנהל. שציפוש רשמה לך.. "כחול כחול כחול" לא הבנתי למה הכוונה, חשבתי שוב פעם על "ראש כחול" אבל זה לא ראש..... זה הכל כחול... אתה מנהל
יפה לך ורוד

יו אני מסמיק ענתוש...חברים אלתיבהלו

מהתגובות...אלה חברים מקסימים שלי ממקומות אחרים... ולא חברים וירטאוליים...שרוצים שאצליח...תודה רבה ענתי... כמובן חושבת על ראש כחול 25 שעות ביממה...
ענתוש...יפה לך אסוף...

למעלה