ערב טוב לכם אנשים נחמדים מה שלומכם? איך עבר עליכם היום?
T TheDarkPheonix New member 23/3/04 #2 אחלה ערב אחלה ערב שבעולם, שומע כל מיני שירים ישנים שלא שמעתי כבר המוווון זמן - u2, metallica, pink floyd, sting, led zepplin וכו' וכו'......
אחלה ערב אחלה ערב שבעולם, שומע כל מיני שירים ישנים שלא שמעתי כבר המוווון זמן - u2, metallica, pink floyd, sting, led zepplin וכו' וכו'......
Q qt1 New member 23/3/04 #3 סבבה של ערב ../images/Emo66.gif ערוץ 2 שיחקו אותה! היו -2 פרקים ברצף של סקס והעיר , חבל"ז , יצאתי לטייל עם מי חמוד , היה לי יום מגעיל וערב סבבה. להתראות מחר אני הולכת לישון תהיו טובים אחים שלי
סבבה של ערב ../images/Emo66.gif ערוץ 2 שיחקו אותה! היו -2 פרקים ברצף של סקס והעיר , חבל"ז , יצאתי לטייל עם מי חמוד , היה לי יום מגעיל וערב סבבה. להתראות מחר אני הולכת לישון תהיו טובים אחים שלי
Q qt1 New member 24/3/04 #5 מותק זה לא ביום חמישי? ../images/Emo25.gif הבת שלי אמרה לי שבחמישי הזה שידור אחרון , טעתה? מה שלומך חוץ?
מותק זה לא ביום חמישי? ../images/Emo25.gif הבת שלי אמרה לי שבחמישי הזה שידור אחרון , טעתה? מה שלומך חוץ?
B Blueberry Kiss New member 24/3/04 #6 לפי הידוע לי זה ביום שני... לא נראה לי שיעבירו דווקא את הפרק האחרון ליום חמישי זו הטעיה...והרבה עלולים לפספס.
לפי הידוע לי זה ביום שני... לא נראה לי שיעבירו דווקא את הפרק האחרון ליום חמישי זו הטעיה...והרבה עלולים לפספס.