ערב טוב לכםםם...

oOosapiroOo

New member
ערב טוב לכםםם...

אולי נעצב תמונה כזאתי שיהיה כתוב עלייה פורים שמח מפורום אמיר פיי גוטמןן?? איךך בא לי לעשות תמונה כזאתי אבל אין לי תוכנה ואני לא מבינה בתוכנות אלה בגרוש..!!

יופי מצויין

תמיד אני שולחת "פורים שמח"ובכלל בכל חג לפורומים השונים אבל בלי עיצוב רק עם תוכן בהודעה ותמונה אני בורה לגמרי בפוטושופ באמת זה יהיה נהדר אם מישהו יעשה עיצוב כזה ונעביר אותו בפורומים השונים(שחף אממ אממ שחף אממ) צריך שיהיה רשום:פורים שמח מפורום אמיר פיי גוטמן ומספר הפורום שהוא1685

אכן

שחף היא המומחית שלנו לעיצובים

oOosapiroOo

New member
אני ינסה לעשות משהו ניראה מה ייצא לי אחרי זה

אפילו אין לי תוכנות במחשב

oOosapiroOo

New member
לא הולך לי ידעתיייי:( בעעעעע!!!

זה היה אמור להיות משהו יפה שרק דבר אחד הרס-יצא לי לבן מסביב למה שכתוב אני שכחתי איך מעלימים את הלבן הזה אוףף=\\

חעחעח הבנתי את הרמיזות../images/Emo3.gif

אני כבר לא אספיק היום..הרגע חזרתי מדינגוף
קניתי כמה דברים מדליקיייםםם! אויי אבל גם מחר אני לא בבית עד הערב..טוב אני אנסה מחר בערב או בבוקר אם אני אספיק..
אגב אם זה מעניין אתכם, קניתי טבעת מהממת בצורת גולגולת עם אבנים נוצצות[אני חולההה על דברים נוצצים
] וגם קניתי חצאית קצה כזאתי אפורה עם גולגולות, וכמה צמידים שחורים כאלה מגומי ועוד אחד מגומי אבל עם משבצות שחור לבן, ומה עוד..אאההה גם שרשרת עם חרוזים שחורים קטנים קנטים אבל זאת שרשרת ממש ארוכה ועשיתי אותה בתור צמיד כאילו גלגלתי אותה על הרבנ פעמים.. אאהה והכי הכי חשוב-עשיתי סופפסוף פס אדום בשיער!!!
ואחותי עשתה שיער מדורג עם פוני קצר קצר על הצד ואני יעשה אותו דבר כמוהה מחר
אני אנסה לצלם את זה אם אחותי תסכים לי להשתמש בפלאפון שלה
וואיי כמה הלכנו עכשיו ברגל בת"א..בטוח הורדתי 3 קילו לפחות!!!

oOosapiroOo

New member
חח שחףףף תתחדשי חעחע

את אוהבת דברים עם נצנצים כמו צביקה פיק חעחעחע נזכרתי מה אמיר ביום בחיי חחחחחחח

oOosapiroOo

New member
חח הוא כנס לאיזה חנות ואז

הוא ראה שמה בגדים עם נצנים והוא אמר שהוא צריך להביא לשמה את חבר שלו צביקה פיק כי הוא אוהב נצנים ואיך הוא אומר את הנצנצים חעחע ואתמול היה לי משמעם בלילה התקשרתי לחברה שלי לא היה לי על מה לדבר אז התחלתי לחפור לה על זה חחח והיא התחילה לחקות את צביקה פיק ואני התחרפנתי חעחע

למעלה