ערב טוב לכולן,

Aradi

New member
ערב טוב לכולן,

היום אביבה מתקשרת ואומרת: שעלינו לועדה של היום! כ"כ שמחתי, בתוך תוכי מאוד ציפיתי ורציתי-כמובן, אבל ניסיתי להגיד לעצמי, חכי אתם בטח לא עולים היום, חכי לעוד שלושה שבועות וכו´. ואז בעלי מתקשר-אביבה התקשרה אליו, ואומר לי שעלינו, הייתי ממש מאושרת. אבל... הפונדקאית שלנו צריכה להביא איזשהו מכתב לועדה שממש לא יכולנו לחזות מראש. וגם אז אתן יודעות נקווה שלא יעלה להם עוד משהו בראש, ונגיע בקרוב לחתימה. ויש לי שאלה: האם מזמינים כל זוג לפגישה עם הועדה ורק בועדה אח"כ עוד פעם לחתימה? או רק פעם אחת לחתימה עצמה?

בנדה1

New member
אני חושבת שמגיעים רק לחתימה.

אני חייבת לציין שממש מרגיז הקטע הזה, להביא טופס כזה, טופס אחר וכו´, מריחת הזמן הזו פשוט מוציאה מהכלים. מה הבעיה לתת אישור עקרוני אם המסמך יאושר על ידי מי שדרש אותו וישלח אליו ישירות ולא תמתינו עד הוועדה הבאה פשוט מתסכל.

Aradi

New member
בנדה, אני חושבת שבועדה הזו יושבים

אנשים שלא כ"כ חושבים שיש אנשים מאחורי התיקים האלו, ושגם ככה הבעיה שלנו קשה ורגישה, אולי צריך בועדה אנשים עם רגש ולא רק תואר?

מירבי*

New member
ברוב המקרים הם מזמינים את

הפונדקאית לשיחה עם הפסיכולוגית והעו"ס מהוועדה ולאחר מכן מזמינים את הזוג והפונדקאית לחתימה בוועדה.

miri71

New member
ארדי, לדעתי יושבים בועדה אנשים

שפוחדים פחד מוות לקבל החלטות באופן עצמאי כי הם חשופים לתביעות למינהם ואנחנו אלה שמספקים להם (אין לנו ברירה...) כל כסת"ח שהם ירצו.

עוד קצת ואתם מתחילים את הדרך |כלנית

אצלינו באנו כולנו באותו יום לוועדה קודם הם דיברו עם הפונדקאית אח"כ איתנו כבתור זוג ואח"כ הם רצו לדבר איתי ועם הפונדקאית ביחד וזהו זה נגמר. אבל זה היה לפני 5 שנים , אולי הם שינו את השיטה מאז.
מחזקת את ידיכם זה ממש ממש קרוב. סוף שבוע נעים יקירתי.

ערדי בוקר טוב

לפחות אפשר להגיד תודה לועדה שלא חיכו עם התיק שלכם לעוד שלושה שבועות ואז רק היו אומרים לכם על המכתב החסר
אנחנו נפגשנו עם הועדה רק לחתימה.

Aradi

New member
תודה רבה לכן ../images/Emo140.gif

מקווה מאוד שיזמנו אותנו לוועדה רק לחתימה.

למעלה