ערב טוב לכולן.

ערב טוב לכולן.

סוף סוף יוצא לי לשוב ולעדכן..במיוחד אחרי סופ"ש שהיה לי.היה די קשה לחזור לשגרה אבל מהר מאוד עליתי בחזרה על דרך המלך.בעיקרון אני יודעת שלפני הכל אני צריכה ללמוד לסלוח לעצמי על טעויות..שאין מושלמות ושהריצה שלי להשיגה מיותרת ושואבת ממני מאמצים רבים מאוד.אתמול היה לי שוב אירוע בערב ולאחר שלא אכלתי הרבה במשך היום הגעתי מורעבת ובהתחלה נשנשתי שטויות עד ששמתי לב ומהר שאני חורגת שוב..{הכל באשמת הרעב} אז אכלתי רק עיקרית,לקינוח שתיתי כוס קטנה של שייק פירות,ובמתוקים לא נגעתי. הלכנו הביתה אני והחצי אחרי שהעברנו ערב נחמד ושמחתי בכל זאת על כך שלמרות שנשנשתי ידעתי לעצור את עצמי בזמן. היום הלך מצויין. אני מקווה שימשיך ככה..בנתיים שני ק"ג כבר נעלמו להם.היום בדיוק שבועיים מאז תחילת הדיאטה ואני מרגישה טוב,רעננה יותר,נמרצת יותר.כאילו שגם הגוף יודע להחזיר לי על כך שאני כבר לא "מעמיסה" עליו יתר על המידה. הוא {הגוף שלי} עוד ממש יודה לי בסוף
ותודה גם לכן על התגובות שבהן מצאתי את הכוח להמשיך.חיממתן את ליבי. ערב טוב לכולן..סופ"ש כבר כאן. איזה כיף! ומי שלא צופה במשחקי מכבי ת"א בכדורסל אבקשה לעשות זאת מחר..הקרב על העלייה לפיינל פור {שבגמר שלו,לוקחים אליפות אירופה,למי שלא מתמצאת} יוכרע מחר בערב בערוץ 10 לאחר החדשות. החזיקו אצבעות

מאיוש1982

New member
על הכבוד לך...

ומאוד חשוב לא להגיע הביתה מורעבת. ואם יצא לך להגיע רעבה שימי מסטיק בפה ותתחילי להכין לך ארוחה מסודרת. מסכן בעלי מחר יש לנו חינה של חברה הוא שאל אותי אם הוא יכול להשתחרר ואני סרבתי בתוקף.

לילית462

New member
אלופה ../images/Emo106.gif כמו מכבי !!!

כל הכבוד על ההתמודדות, זאת בדיוק הדרך לשינוי הדפוסים וההתנהגות שהביאו אותנו עד הלום. כל הכבוד שאת לא נשברת אחרי שחרגת - נהדר.

למעלה