ערב טוב לכולם

זה היה רק מבדקים

כאילו אני מועמדת למשרת מדענית אטום
לא נורא... בקטנה.. יזמנו אותי לראיון... נראה..

גלמור32

New member
ערב ערב נראה לי שעברו

היום נראה לי כי עברו יומים הספקתי כה רבות ובצוהורים הילדים היו עמי ישבתי להכין עמם שיעורים וניהיה לי חושך מסתבר שאף אחד לא מסתכל על השעורים על הסדר הבן שלי כותב מברקים בעלי מילה - בכתב שגם הוא לא מפענח "לא מסתכל" זה כולל המורה המחנך שאלתי אם המורה ראה את המחברת - ת: כן ש: מה הוא אמר? ת: כלום ש: כלום? ת:כלום! בקצור היום עשיתי סדר וקבעתי ביקורת נוספת בעוד שבוע האם ניתן לגרום להורה שלכאורה נראה כי לא איכפת לו מה קורה עם ילדיו להיות יותר איכפתי ולדאוג שהם יעשו שיעורים וכו' יותר איכפת לו החיצוניות והתנהגות היא לא יושבת להכין איתם שיעורים אך היא מענישה אם לא עושים שיעורים הילד כבר הבין שלאמו אין כח לבדוק אז הוא עונה כן כבר הכנתי שיעורים בהסעה ובזה נסגר הענין

תמיד תוכל לעקוב אחר התקדמות ילדייך בלימודים.

היום ישנה הוראה חד-משמעית לשתף את שני בני הזוג הגרושים במידע על הילד בבית הספר. טוב תעשה אם אחת לכמה זמן תפנה ביוזמתך למחנך/מחנכת הכיתה כדי לשמוע איך הילד מתקדם בלימודיו. היום, שאנחנו כבר עם רגל אחת לפני סיום הלימודים ויציאה לחופש נראה לי, לא במקום להתחיל בהרגלי הלמידה עם הילד. הילד מבין שהחופש קורץ לו ולכן אינו משקיע את כל מרצו בנושא הלימודי. טוב תעשה אם תדאג בחופש להשלים פערים לימודיים (אם יש) של הילד. הצעתי לך לשנה הבאה, הצב לך משימה להיות בקשר עם מורי בית הספר באופן שוטף כדי לעמוד על התקדמות הילד.

היי רואי - מורה כלבבי

אחלה עצה בתור מורה... אז מה גלמור, לא היה קל היום?

גלמור32

New member
הידע בסדר וגם הציונים גבוהים

הבעיה שהוא מסתמך על הזיכרון שלו שב"ה בסדר גמור אבל הוא לא כותבתשובה הוא כותב מילה שמזכירה לו את התשובה כמו קצרנות כך שאם שואלים הוא יודע את התשובה אבל לאחד מהצד זה לא מובן.

היי גמדים, בוודאי

אך אני אוכלך היום בצ'ט לא לפני 21:30 או 22:00 אך בשימחה ביי בינתיים עוד לא שתיתי קפה

אפשר לקבוע שעה מסוימת לכניסה לצ'אט...

אני מקווה להיות פנוי לקראת השעה 9 בערב, אשמח להיכנס לצ'אט.

touti

New member
אחלה עיצה רואי

תמיד טוב להיות בקשר עם המורים והמחנכים. מאידך, שיעורי בית זה תחום האחריות של הילד. כמובן שתלוי באיזה גיל הילד:)

למעלה