ערב טוב לכולם

מצב
הנושא נעול.

m o r a l

New member
ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם
וקצת על עצמי: אני אם לתאומים שנולדו מתרומת ביציות,לפניי כ-10 שנים. היום אני מעוניינת להביא עוד אגוזל לעולם אשמח לקבל תשובה כיצד היום זה עובד וברכות לפורום המקסים

סביון1

New member
ערב טוב מורל

ערב טוב לכולם
וקצת על עצמי: אני אם לתאומים שנולדו מתרומת ביציות,לפניי כ-10 שנים. היום אני מעוניינת להביא עוד אגוזל לעולם אשמח לקבל תשובה כיצד היום זה עובד וברכות לפורום המקסים
ערב טוב מורל
הפורום שלנו ממש ממש טרי (עוד לא בן שבוע) ולכן לא כל המידע הרלבנטי מצוי בו. פשוט עוד לא הספקנו לעדכן הכל. לכן אני מפנה אותך ל"שאלות נפוצות" בפורום פוריות, שם תמצאי קצת מידע על תרומת ביצית. שימי לב שלא הכל מעודכן שם. יש דברים קצת ישנים. חוץ מזה את מוזמנת לעלעל בקישורים שלנו, אולי תמצאי משהו מענין. נשמח לענות על שאלות ונשמח עוד יותר אם תספרי לנו את סיפור הבאת תאומייך לאויר העולם. אנחנו זקוקות לסיפורים עם סוף טוב כמו אויר לנשימה. את האישה הראשונה שאני מכירה עם ילדים בגיל כזה מתרומת ביצית. ילדייך הם כבר מן הסתם בגיל בו אפשר לדבר איתם על הנושא ולהסביר להם איך באו לעולם. מאד מסקרן אותי האם אכן סיפרתם להם שהם נולדו מתרומת ביצית, איך סיפרתם, איך הם הגיבו, איך הסביבה מגיבה (אם בכלל הסביבה יודעת) וכו'. אנא שתפי אותנו, סביון

m o r a l

New member
אשמח לשתף

ערב טוב מורל
הפורום שלנו ממש ממש טרי (עוד לא בן שבוע) ולכן לא כל המידע הרלבנטי מצוי בו. פשוט עוד לא הספקנו לעדכן הכל. לכן אני מפנה אותך ל"שאלות נפוצות" בפורום פוריות, שם תמצאי קצת מידע על תרומת ביצית. שימי לב שלא הכל מעודכן שם. יש דברים קצת ישנים. חוץ מזה את מוזמנת לעלעל בקישורים שלנו, אולי תמצאי משהו מענין. נשמח לענות על שאלות ונשמח עוד יותר אם תספרי לנו את סיפור הבאת תאומייך לאויר העולם. אנחנו זקוקות לסיפורים עם סוף טוב כמו אויר לנשימה. את האישה הראשונה שאני מכירה עם ילדים בגיל כזה מתרומת ביצית. ילדייך הם כבר מן הסתם בגיל בו אפשר לדבר איתם על הנושא ולהסביר להם איך באו לעולם. מאד מסקרן אותי האם אכן סיפרתם להם שהם נולדו מתרומת ביצית, איך סיפרתם, איך הם הגיבו, איך הסביבה מגיבה (אם בכלל הסביבה יודעת) וכו'. אנא שתפי אותנו, סביון
אשמח לשתף
אז לפניי כ-11 שנה התחלץי טיפוליי פוריות שלמזלי הטוב הצליח בטיפול ראשון(הרופא טוען שאני מאד פוריה -אז למה לעזזל אין לי ביציות:(..). ואז הלכתי לרופא פרטי (לא זוכרת את שמו ) שתוך שבוע הייתי מוכנה ל הפריה אשר נעשתה בבי"ח אסותא.את כל הטיפול ששילמתי ד'אז החזירו לי מקופת חולים. ואז לאחר 10 ימיי מנוחה הגיע הרגע הגדול והוא בדיקת הדם.הלכנו אנוכי ובעלי לעשות את הבדיקה והשעות שלאחר הבדיקה היו כמו נצח.בשעה 13.00 צלצלתי לבי"ח אסותא ששם נעשתה הבדיקה והודיעו לי להפתעתי שאני אתכונן ליותר מאחד! לאחר שבוע התבשרתי שיש לי תאומים!זה היה היום המאושר ביותר בחיי!!! אני לא חושבת שאני צריכה לספר לתאומים על כך שהם נוצרו מתרומת ביצית תקנו אותי אם אני טועה...

שרון123

New member
סיפור מקסים../images/Emo99.gif

אשמח לשתף
אז לפניי כ-11 שנה התחלץי טיפוליי פוריות שלמזלי הטוב הצליח בטיפול ראשון(הרופא טוען שאני מאד פוריה -אז למה לעזזל אין לי ביציות:(..). ואז הלכתי לרופא פרטי (לא זוכרת את שמו ) שתוך שבוע הייתי מוכנה ל הפריה אשר נעשתה בבי"ח אסותא.את כל הטיפול ששילמתי ד'אז החזירו לי מקופת חולים. ואז לאחר 10 ימיי מנוחה הגיע הרגע הגדול והוא בדיקת הדם.הלכנו אנוכי ובעלי לעשות את הבדיקה והשעות שלאחר הבדיקה היו כמו נצח.בשעה 13.00 צלצלתי לבי"ח אסותא ששם נעשתה הבדיקה והודיעו לי להפתעתי שאני אתכונן ליותר מאחד! לאחר שבוע התבשרתי שיש לי תאומים!זה היה היום המאושר ביותר בחיי!!! אני לא חושבת שאני צריכה לספר לתאומים על כך שהם נוצרו מתרומת ביצית תקנו אותי אם אני טועה...
סיפור מקסים

גם לי יש תאומים מתרומת בייציות
אני כן מתכוונת לספר להם. בעצם לא ממש לספר, הכוונה שלי היא שהם יגדלו עם הידיעה, שזה לא יהיה ISSUE. ממילא אצלנו אין כ"כ אפשרות להסתיר, כי היינו צריכים תרומה, בגלל מחלה תורשתית קשה של הבכורה שלנו. תמיד השאלה הבאה אחרי שיודעים שהיא חולה, היא "זו מחלה תורשתית? ואת הבנים בדקתם?" פשוט אין לי אנרגיות להתמודד עם הסתרות ושקרים, כי אצלנו הנושא תמיד עולה כיף לקרוא את הסיפור שלך. וכיף לפגוש אותך כאן. אני כמהה לשיחות עם אמהות לילדים מתרומת בייציות
.

שרון גל

New member
ברוכה הבאה מורל!!!!!!!!!

ערב טוב לכולם
ברוכה הבאה מורל!!!!!!!!!
איזה כייף! באיזה טיפול נקלטת? ומאיפה היתה התרומה?

m o r a l

New member
טיפול ראשון!!!

ברוכה הבאה מורל!!!!!!!!!
איזה כייף! באיזה טיפול נקלטת? ומאיפה היתה התרומה?
טיפול ראשון!!!
ואני מספרת לכולם את סיפורי בכדיי לתת לכם כח! כח שזה ייתכן לפניי 11 שנה זה היה חוקי ואף לגיטימי בארץ. לי היה עבר לא הכי נחמד עם הפר' ש"בזכותו" הפסיקו את הטיפוליי תרומה בארץ. כמו שאמרתי שרון זה נעשה בארץ

שרון גל

New member
איזה יופי,אני שמחה בשבילך../images/Emo13.gif.

טיפול ראשון!!!
ואני מספרת לכולם את סיפורי בכדיי לתת לכם כח! כח שזה ייתכן לפניי 11 שנה זה היה חוקי ואף לגיטימי בארץ. לי היה עבר לא הכי נחמד עם הפר' ש"בזכותו" הפסיקו את הטיפוליי תרומה בארץ. כמו שאמרתי שרון זה נעשה בארץ
איזה יופי,אני שמחה בשבילך
.

שיר5520

New member
איזה כיף שהצטרפת אלינו!

ערב טוב לכולם
איזה כיף שהצטרפת אלינו!
אני מכירה כבר אמהות מתרומת ביציות, אבל לא אמהות כל כך ותיקות. זה ממש כיף להכיר. אני מקווה שתישארי איתנו כי בטח יהיו כאן הרבה שאלות בשבילך. היום כפי שאת ודאי יודעת אין כל כך אופציה לקבל ביציות בארץ. האופציות הן או לנסוע לחו"ל או לקבל תרומה מחו"ל אבל לעבור את ההחזרה בארץ. פשוט מטיסים את הזרע, עושים שם את ההפריה ומחזירים לכאן ביציות מופרות קפואות. בחודשים האחרונים התחילו באסותא להביא לכאן ביציות מופרות שאינן קפואות מקפריסין (התורמות מקייב). על השיטה שלהם תוכלי לקרוא באתר שלהם (הקישור אליו נמצא למעלה בקישורים). המדיקל סנטר בראשון מביאים לכאן עוברים קפואים מרומניה. חוץ מזה, יש המון רופאים שנוסעים עם מטופלות למקומות שונים בחו"ל (קפריסין, רומניה, רוסיה, ספרד וכו'). אם יש שאלות אשמח לענות וכמו שסביון אמרה בימים הקרובים נכין סקירה מסודרת של האופציות. בהצלחה!!!

ayoosh

New member
איזה יופי! ../images/Emo68.gif

ערב טוב לכולם
איזה יופי!

סיפור עם סוף טוב, ועם ילדים כ"כ גדולים!!! כמו שבכר ביקשו- נשמח לשמוע!!! אגב, את לא חוששת מעניינים שקשורים בגנטיקה, שפתאום יעלו כשהילדים גדולים, ואז לא תהיה ברירה אלא לספר? ברוכה הבאה, ונקווה שבקרוב מאוד כולנו נעבור לדון בשאלות האלה!!! יום נפלא!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה