ערב טוב מורלערב טוב לכולם
וקצת על עצמי: אני אם לתאומים שנולדו מתרומת ביציות,לפניי כ-10 שנים. היום אני מעוניינת להביא עוד אגוזל לעולם אשמח לקבל תשובה כיצד היום זה עובד וברכות לפורום המקסים
אשמח לשתףערב טוב מורל
הפורום שלנו ממש ממש טרי (עוד לא בן שבוע) ולכן לא כל המידע הרלבנטי מצוי בו. פשוט עוד לא הספקנו לעדכן הכל. לכן אני מפנה אותך ל"שאלות נפוצות" בפורום פוריות, שם תמצאי קצת מידע על תרומת ביצית. שימי לב שלא הכל מעודכן שם. יש דברים קצת ישנים. חוץ מזה את מוזמנת לעלעל בקישורים שלנו, אולי תמצאי משהו מענין. נשמח לענות על שאלות ונשמח עוד יותר אם תספרי לנו את סיפור הבאת תאומייך לאויר העולם. אנחנו זקוקות לסיפורים עם סוף טוב כמו אויר לנשימה. את האישה הראשונה שאני מכירה עם ילדים בגיל כזה מתרומת ביצית. ילדייך הם כבר מן הסתם בגיל בו אפשר לדבר איתם על הנושא ולהסביר להם איך באו לעולם. מאד מסקרן אותי האם אכן סיפרתם להם שהם נולדו מתרומת ביצית, איך סיפרתם, איך הם הגיבו, איך הסביבה מגיבה (אם בכלל הסביבה יודעת) וכו'. אנא שתפי אותנו, סביון
סיפור מקסיםאשמח לשתף
אז לפניי כ-11 שנה התחלץי טיפוליי פוריות שלמזלי הטוב הצליח בטיפול ראשון(הרופא טוען שאני מאד פוריה -אז למה לעזזל אין לי ביציות..). ואז הלכתי לרופא פרטי (לא זוכרת את שמו ) שתוך שבוע הייתי מוכנה ל הפריה אשר נעשתה בבי"ח אסותא.את כל הטיפול ששילמתי ד'אז החזירו לי מקופת חולים. ואז לאחר 10 ימיי מנוחה הגיע הרגע הגדול והוא בדיקת הדם.הלכנו אנוכי ובעלי לעשות את הבדיקה והשעות שלאחר הבדיקה היו כמו נצח.בשעה 13.00 צלצלתי לבי"ח אסותא ששם נעשתה הבדיקה והודיעו לי להפתעתי שאני אתכונן ליותר מאחד! לאחר שבוע התבשרתי שיש לי תאומים!זה היה היום המאושר ביותר בחיי!!! אני לא חושבת שאני צריכה לספר לתאומים על כך שהם נוצרו מתרומת ביצית תקנו אותי אם אני טועה...
ברוכה הבאה מורל!!!!!!!!!ערב טוב לכולם
וקצת על עצמי: אני אם לתאומים שנולדו מתרומת ביציות,לפניי כ-10 שנים. היום אני מעוניינת להביא עוד אגוזל לעולם אשמח לקבל תשובה כיצד היום זה עובד וברכות לפורום המקסים
טיפול ראשון!!!ברוכה הבאה מורל!!!!!!!!!
איזה כייף! באיזה טיפול נקלטת? ומאיפה היתה התרומה?
איזה יופי,אני שמחה בשבילךטיפול ראשון!!!
ואני מספרת לכולם את סיפורי בכדיי לתת לכם כח! כח שזה ייתכן לפניי 11 שנה זה היה חוקי ואף לגיטימי בארץ. לי היה עבר לא הכי נחמד עם הפר' ש"בזכותו" הפסיקו את הטיפוליי תרומה בארץ. כמו שאמרתי שרון זה נעשה בארץ
איזה כיף שהצטרפת אלינו!ערב טוב לכולם
איזה יופי!ערב טוב לכולם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.