ערב טוב לכולם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם

אתם יודעים, לפעמים ישנם דברים בחיים שמאוד כואבים, לפעמים אנחנו צריכים לעבור דברים שלא כ"כ נעימים. למשל..היום הבנים שלי היו בביה"ח יחד עם הגרוש שלי..הם עוברים סידרת ביקורות בגלל גיל העצמות שלהם.. (גיל העצמות מתפתח יותר מהגיל) שבגילם גם לי זה קרה.. עכשיו בקצרה..כשיש צמיחה מהירה של העצמות ביחס לגיל יכול להיווצר מצב..שבאיזה שהוא שלב..העצמות יפסיקו להתפתח (בגיל מוקדם) ואז.. הגובה עלול להעצר (בגובה נמוך מאוד)..היום עושים בדיקות רפואיות מה שאז כשהייתי בגילם לא עשיתי.. כמו אמריי (כמו סיטי ) ואת האמריי עושים לגלות חו"ח גידול במוח. עכשיו הגידול במוח הזה אם הוא נמצא הוא יושב בדיוק על הורמון של מח העצמות..ואז מוצאים אותו..וכמובן בודקים לראות אם שפירי או לא. אז זהו שהיום הבן הבכור שלי היה בבה"ח ושם החליטו לעשות לו אמריי.. חברים אני מפחדת,בתוך תוכי אני כמעט בטוחה שהכל יהיה בסדר כי הרי שזוהי בעיה גנטית..אך בכל זאת אני מפחדת... מקווה לטוב..ניקול*

jess ועוד

New member
אוי יקירתי

אני מקווה שהבדיקה תעבור בקלות והתוצאות פשוט יוכיחו שאת דואגת לשוא מחזיקה אצבעות בכל מקום אפשרי גם אצל ניר אז 40 אצבעות מוחזקות חזק חזק ....

GALI02

New member
בטח שיהיה טוב!

ניקולייייייייי! אל תחששי אפילו לרגע. אני בטוחה שבסוף התברר שכל החששות שלך היו לשווא. האייקונים האלה דווקא כשהכי צריך אותם הם לא עובדים... קבלי חיבוק ענקי גילי

ניקולי

New member
גילי..מתוקה

תראי לאמר אל תחששי אפילו לרגע..זה לא נכון להגיד.. אני יודעת שאת אומרת זאת מתוך חברות, ומתוך דאגה... אבל....לחשוש זה דבר לגיטימי..זה הבן שלי גילי..את קולטת??? אבל יחד עם זאת אני דיי אופטימית..הרי מה שלא יהיה לא נברח לנכון?? וכולי תקווה שלא יהיה הגרוע מכל.. והנה אשלח לך אייקון נחמד כי אני אוהבת אותך

GALI02

New member
האמת היא

שגםכשכתבתי את זה ידעתי שאם זה היה הבן שלי ברור שהייתי דואגת. אבל אני עדיין בדיעה שיהיה טוף! שיהיה לך סופ"ש נעים ומחוסר דאגות עד כמה שאפשר. ויאללה לנקיונות(אני מתכוונת אליי אז אל תיבהלי...) גילי

למעלה