ערב טוב לכולם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם

שלומלום מה שלומכם?? איך עבר עליכם חג העצמאות?? נחמד לא?? אני מאוד נהנתי הייתי עם בני משפחתי ועשינו כמו כל עם ישראל על האש.. היה טעים, כמובן שאני הכנתי את הסלטים שאני יודעת להכין וכולם פשוט ליקקו את האצבעות (יש לציין שאני אלופה בסלטים) וסליחה על הצניעות
.. חוץ מזה הכל בסדר היום גם למדתי וגם עבדתי והיה לי נחמד.. אז מה חברים שלי הכל טוב?? דרך אגב ראיתי שיש פה חדשים אז ברוכים הבאים לכם
.. ניקול*

GALI02

New member
את עושה קייטרינג???

היי ניקולי. החג עבר בסדר. לא מדהים. גם אצלינו עשו על האש(איך לא...) והיה נחמד. גילי

ליאור 30

New member
ערב טוב ניקולייייייייייייייייי

וכי למה לא הזמנת אוית אני יכול להביןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן???????????????????

ניקולי

New member
חמודים

גילי יקרה..לא אני לא עושה קטרינג..נראה לך??? בסוף אני אעבוד ללא הפסקה מה השתגעת?? ולא רק זה בסוף כל החברות קטרינג יפשטו רגל כי לא תהיה להם עבודה
ליאור 30 נשמה..אני מנסה כבר יותר משבוע לשלוח לך הודעה באישי.. ולא הולך לי לא יודעת למה הן נמחקות לי..בקשר לחג איך אני אזמין אותך??? הלואי ויכולת להגיע עם האישה והילדים.. אבל אני יודעת שקצת מרתיע אותך לחזןר למקום מגורייך בלילה לא??? חוץ מזה הפלאפון שלי שבק חיים, פתאום אין קליטה..הוא בתיקון... אנסה לשלוח לך הודעה עוד פעם ונראה אוהבת אותכם ניקול*

ליאור 30

New member
היי ניקולייייי../images/Emo25.gif

קיבלתי וקראתי ועניתי אבל עכשיו הבנתי הכללללללללללללל ורשמתי לפני ביי ותמסרי ד"ש ליהודה ליאור

למעלה