כמובן שאנחנו לא חושבים שעטרה מחקה
מטעמי תחרות, מנין הרעיון ? היות שזה אתר בהרצה, נאחל לה בהצלחה ואם תרצה לשמוע כמה הערות, אז להלן: האתר דביק מרוב שבחים והמלצות עצמיות עד שצריך להיות סומא בערפל כדי לא לחוש זאת על צעד ושעל. חסר לי איזון בין המידע המפורט לבין משהו קצת יותר פיקנטי, כמו דוגמת חוות דעת על אדם/שנים. לבטח ייתן קצת חיים. כאחת שבועטת בכללים היא מתעלמת מן הצורך בכתבי יד מתקופות שונות, וטעמיה עמה. אך גם מציינת שדי לה במספר קטן של שורות לצורך הניתוח. לא מובן לי מדוע היא מראש צריכה להסתפק במעט כאשר בכל המקרים שזה נתון בידה אפשר לבקש יותר. חוץ מזה, אני כמובן לא מכיר אותה ואולי היא מסוגלת לעשות פלאים גם מאות בודדת, אולם לדעתי קביעה עקרונית שמספיקות כמה שורות איננה נכונה, ואסביר. ככל שהמעקב אחר הפרמטרים השונים ממושך יותר כך ניתן לעקוב אחר תופעות רבות שלא באות לידי בטוי חד משמעי ב מלה, שורה או כמה שורות. הרובד הפנימי, שפעמים רבות מוסתר, מתחיל לצוץ טוב יותר דוקא בהמשך הדף. שלא לדבר על כך שזה לא נותן שום אינדיקציות בבחינה של שולים למשל? הרי לא יעלה על הדעת לאבחן שולי ימין על סמך 4 שורות, רווחי מלה כנ"ל. זה מכבר גילינו תופעת הצטמצמות רווחי שורה לאחר כ 15 שורות. במדה שהיא קוראת זאת אני שב ומדגיש שהכל בגישה חיובית, ונא לא לחפש מניעים. חג שמח. אריק.