ערב טוב לכולם
אז הנה, יום מוקדם מהצפוי, חזרתי למקומי הישן - הבית (home sweet home).. דווקא חופשה חביבה הייתה. לא מדהימה, חביבה. ראיתי שהפורום התייאש ממשחק הפסח - ללא ח.מ.ץ (האמת, גם אני ניסיתי לאכול רק כשר.. עד ששלשום פקעה סבלנותי והוצאתי "לחם מן הארץ", או יותר נכון, פיתה מן המקרר
), והיום חזרתי.. אגב, נזכרתי במשהו שקשור לגרפולוגיה - כשעה לאחר הסדר, לאחר שכולם כבר עם בטן מפוצצת, מביטים בטלוויזיה על הפיגוע בנתניה, דוד שלי ביקש ממני לצייר עץ... ציירתי לו עץ, והוא ניתח לי.. לא ניתוח מבריק, אבל בכלליות שלו הוא די צדק.. (די דומה לניתוחים שלי בגרפולוגיה.. אחרי כל פסיק שאני אומר על הבנאדם, אני מסביר איך אני רואה את זה בכתב..) שאלתי אותו מאיפה הוא יודע לנתח עצים (חוץ מזה שהוא בכלל רפלקסולוג במקצועו, ומורה ליוגה..), והוא סיפר לי שהוא קנה את הספר "גרפולוגיה ומבחן העץ", של זהבה אורון.. נזכרתי שהספר הזה בדיוק נמצא אצלי בבית, מחכה שאני אחזיר אותו לספרייה (בסוף פסח, לא לדאוג..
).. אז סיפרתי לו על הגרפולוגיה שאני מתעניין בה, והמלצתי לו על כמה ספרים לקחת, לראות אם זה מעניין אותו, וכן הלאה.. היה מעניין.. אגב רפלקסולוגיה, היום ואתמול היה פסטיבל "ימי מוזיקה וטבע" במשגב, איפה שאני גר, והיום בצהריים התבטל המשך הפסטיבל, בגלל הגשם השוטף שירד אתמול בלילה והיום בבוקר בצפון.. אז דוד שלי הקים דוכן רפלקסולוגיה ומכירת שאר מוצרים מענגים (כולל מוצר שנקרא "אורגזמטרון", שזה מין מכשיר כזה, עם המון זרועות, שמעבירים אותו על קרקפת הראש, והוא לא ממש עושה אורגזמה, אבל הוא מאוד מענג..
, מזרים את הדם בראש, ועושה צמרמורות אדירות באיזור הראש והצוואר. ענק!), והוא דווקא הרוויח יחסית הרבה כסף ל4 שעות שהוא היה שם.. בסביבות ה300 שקל.. אז תחשבו כמה הוא היה מרוויח אם לא כל המבול שירד... אגב, אריק, הבת שלך הזמינה כרטיסים למופע של שלמה ארצי? אז תודיע לה שזה התבטל.. זהו בערך... אהה, עוד משהו... אמא שלי הביאה מהבית של ההורים שלה, איזה אקורדיאון, שהיא למדה לנגן בו כשהיא הייתה קטנה... והיא עשתה לנו היום מופע.. היה מצויין... פשוט כלי נגינה מעולה...
יאללה, אם יהיה לי שאר
לכתוב לכם.. אני לא אחשוב פעמיים
ביי בינתיים ליטן
אז הנה, יום מוקדם מהצפוי, חזרתי למקומי הישן - הבית (home sweet home).. דווקא חופשה חביבה הייתה. לא מדהימה, חביבה. ראיתי שהפורום התייאש ממשחק הפסח - ללא ח.מ.ץ (האמת, גם אני ניסיתי לאכול רק כשר.. עד ששלשום פקעה סבלנותי והוצאתי "לחם מן הארץ", או יותר נכון, פיתה מן המקרר