ערב טוב לכולם......

changing

New member
ערב טוב לכולם......

תגידו , איך עושים את זה, איך חוזרים לשגרה - פגישות, התחלות ... (בבקשה אל תהיו צינים) איך אפשר להגיע או לארגן בליינד דייט אחרי שחושבים שמצאתם את הדרך האופטימלית להכרות (ידידות ...... --> אהבה). כל פעם שאני מנסה רק לחשוב על זה - אפילו לחזור חזרה להרגל המגונה של צ´טוט ברשת - אני מואס בו תוך 2 דקות בערך סוגר את החלון ונאנח... חברים ואנשים שאני מכיר רוצים להכיר לי בחורות - אבל שוב זה חוזר לנקודת המוצא - זה בליינד דייט , ואני כבר לא בנוי לזה... מה עושים? אמיר

ניקולי

New member
אמיר שלום

ראשית אברך אותך בשבת שלום..ושנשמע רק בשורות טובות.. אמן!!! ועכשיו למצבך...תראה אני לא יודעת למה אתה פוסל בלנייד דייט..אין כל פסול בזה!! נכון שלא תמיד ואולי ברוב המקרים בלנייד דייט לא מצליח..אבל אתה יודע אומרים שתמיד יש סיכה בערמה של שחט..ובכן מכל הפגישות הללו ייתכן מאוד שדוקא אז.. תמצא את האחת והיחידה בשבילך...אם אתה לא אוהב בלנייד דייט ולא בדיוק אתה מוצא את האחת בדרך אחרת.. אז איך אתה מצפה להכיר?? תנסה להכיר בחורות שמנסים להכיר לך החברים.. אז מה אם זה בלנייד דייט.. תנסה אין בזה כל רע!!! אני אישית הכרתי את הבעל שלי..דרך הטלפון במקרה..תוך כדי עבודה..ולא תאמין תוך.. חודשיים וחצי נישאנו ואנחנו מאושרים מאוד.. אהבה כזאת לא היתה לי מעולם...אני מאוהבת בבעל שלי כל יום מחדש.. לעומת זאת את בעלי הראשון הכרתי לא בלנייד דייט..התחתנו אחרי כמעט ארבע שנים של חברות היינו נשואים 10 שנים והתגרשנו.. מה שאני רוצה לאמר זה שבהכרות מבלנייד דייט הכל יכול לקרות.. אפילו חתונה אל תפסול שום דרך בלהכיר מישהי כשהגורל שלך יגיע הוא יגיע..קצת אופטמיות..ועוד דבר.. אל תנסה לחפש את הדברים הקטנים אצל בחורה שהם לא בסדר..אין אדם מושלם..לפעמים הדברים הקטנים הללו גורמים לך להתרחק,ולא לרצות אותה..תסתכל על הדברים הגדולים..על החיים בכללותם..תחשוב מה היית רוצה ומי היית רוצה שיהיה איתך עד סוף ימי חייך.. אולי אם תדע לאיזה כיוון אתה הולך תדע גם לבחור את אהובת ליבך לפי הראש ולא רק לפי הרגש.. שוב שב"ש ניקול*

GALI02

New member
אמיר

אני חושבת שאתה צריך לעשות מה שאתה מרגיש שהכי נכון בשבילך. אתה מכיר את עצמך הכי טוב. אבל רק נקודה למחשבה. אחותי יצאה עם משהו 4 שנים, עמדו להתחתן- לא חשוב סיפור ארוך. אבל שורה תחתונה הם נפרדו ואחותי הייתה על הקרשים. אחרי חודשיים בערך חברה שלה הציעה לה להכיר משהו- גם בבליינדייט. התגובה הראשונית שלה הייתה כמובן- השתגעת?! אבל אחרי כמה שכנועים מצידי ומצד אמא שלי היא הסכימה והיום הם נשואים כבר שנה. אז נכון זאת רק דוגמא אחת ואפשר למצוא גם מליון דוגמאות מהצד השני אבל אני חושבת ששווה לנסות גילי

changing

New member
זה לא ש...

לא נפגשתי אף פעם בבליינד דייט - ההפך רוב הפגישות והקשרים בחיי הגיעו מתוך בליינד דייט. כמה חברות (עד 3 חודשים....) וגם ידידות לחיים ואפילו חברה הכי טובה. אבל אחרי שהכרתי מישהי בדרך קונבציונלית... :) בצורה שאף פעם לא הכרתי , והרגשתי - אפילו שזה היה יותר מבחינתי כמו שלא הרגשתי אף פעם , אז ממש קשה לי לחזור לפגישות עיוורות.. זו הבעיה. ממש לא בא לי לנסות לארגן או שיארגנו לי.... אמיר

GALI02

New member
אני מבינה אותך אבל

אני עדיין בדיעה ששווה לנסות. אבל אם אתה מרגיש שאתה עדיין לא מוכן- אז חבל על הזמן. אולי פשוט תיקח תיקח טיימאאוט ותראה לאן הדברים יתגלגלו.

למעלה