ערב טוב לכולם

rikibit

New member
מרתון בדיחותתתת../images/Emo6.gif...קצת שובבות../images/Emo9.gif

עיוור נכנס למסעדה ויושב. לאחר כמה דקות שם המלצר תפריט לפניו. "אני עיוור ואני לא יכול לקרוא בתפריט. אם תביא לי כמה מזלגות לא שטופים שאכלו בהם אוכל לדעת איזה אוכל להזמין" אומר העיוור. המלצר מגיש לו מזלג ראשון, העיוור מריח את המזלג ואומר:" אני מריח צלי בשר עם תפוחי אדמה ופטריות, זה מצוין תביא לי מנה כזו". המלצר מתפלא אבל מביא לו את המנה. כמה ימים לאחר מכן חוזר העיוור למסעדה. שוב מביא לו המלצר את התפריט ושוב מבקש העיוור להריח מזלגות שאכלו בהם. "אני מריח ירקות בסגנון סיני עם רצועות עוף ואטריות מטוגנות, זו מנה נהדרת בשבילי" מזמין העיוור ומשאיר את המלצר בפה פעור מתימהון. הוא הולך ומספר לטבחית את כל הסיפור על העיוור. לאחר כשבוע נכנס העיוור שוב למסעדה. הפעם המלצר כבר מכיר אותו אבל מנסה לעבוד עליו. הוא הולך למטבח, נותן מזלג לטבחית ומבקש שהיא תעביר אותו דרך תחתוניה. הוא לוקח את המזלג והולך אל העיוור. העיוור לוקח את המזלג מריח אותו בזהירות ואומר:"לא ידעתי ששושנה עובדת אצלכם!!".

rikibit

New member
עוד....../images/Emo6.gif

שתי נשים משחקות טניס במועדון כשאחת הנשים מכה בכדור בחזקה והכדור עובר למגרש השכן בו משחקים שני גברים והכדור פוגע באחד מהם. הגבר הנפגע מחזיק את כפות ידיו יחד מתכווץ כשידיו לחוצות אל מבושיו ומתגלגל בכאב. האשה המכה רצה מיד אל המגרש השכן ואומרת לגבר המתפתל בכאב שהיא פזיאוטרפיסטית והיא יכולה להקל עליו. הגבר מסרב ואומר שעוד רגע הכל יהיה בסדר אך האשה מתעקשת. היא משכיבה את הגבר מכניסה את ידה לתוך מכנסיו ואחרי כמה דקות של עיסוי היא שואלת: "הוקל לך, זה עשה לך טוב?". "זה היה נפלא" עונה הגבר "אבל הבוהן שלי עדיין נורא כואבת מהמכה של הכדור".

rikibit

New member
אחד אחרון להערב..../images/Emo6.gif

שלוש נשים, צרפתיה,איטלקיה ותימניה, יושבות בבית קפה ודנות איך כל אחת מהן אוהבת את איבר מינו של בן זוגן.. הצרפתיה אומרת:"אני אוהבת אותו כמו בגט, ארוך וחם.." האיטלקיה אומרת:,אני אוהבת אותו כמו ספגטי ארוך ודק" התימניה אומרת: "אני אוהבת אותו כמו גחנון.." שאלו הבנות, למה ג'חנון? ענתה התימניה..:, נכנס בשישי, יוצא בשבת!!!!"

צביקוש23

New member
מועדון פיאט יוצא לטיול!!!!

דיקלה במיוחד בשבילך.. שלא תגידי לא ידעת...... בתאריך 20.1.07 זה שוב קורה מועדון פיאט ישראל ממשיך את המסורת המכובדת ושוב יוצא לטיול של שבת והפעם לעמק האלה והאזור. התכנסות וחלוקת דגלים שעה 9:30 חנית קניון סביונים יהוד. פרטים נוספים כמובן יבואוא בהמשך . מי שמתכוון להגיע נא לאשר השתתפות באתר המועדון בפורום המועדון. כל בעלי הפיאט מכל שנה ומכל דגם מוזמנים בהחלט ומי שיביא משפחה אז עוד יותר טוב פרטים באתר המועדון

איףףףףף עם הפיאט הזאת כבר

זה לא פורום מכוניות צביקוש עם כל הכבוד ויש כבוד ... יש פורום שמתאים לזה פה זה לא המקום תודה הילה

למעלה