ערב טוב לכולם!

seafox

New member
ערב טוב לכולם!

אני שמח להודיע (אולי אתם עצובים לשמוע
) חזרתי מטיולון בצפון עם עצירה במרכז ויצא לי להיות ב"שבלול" ביום שני בערב. כבר מרחוק נשמעו צלילי הג'אז וכבר מרחוק שומעים שיש על מה לדבר. התיישבתי לא רחוק מהבמה (גם המקומות הרחוקים מהבמה לא כאלו רחוקים) והקשבתי ועם כל צליל היה ממש תענוג לשבת שם (חוץ מהקטע של ג'ורג'יה שזה היה...הזוי אבל על התעוזה הוא מקבל ממני 10 ) . ואח"כ גם עלו לג'אם כל מיני חבר'ה וזמרות. רציתי גם אני להצטרף אבל אני מנגן על באס מאוזנת ולא אנכית (ככה זה כשאין כסף). לקיצור, יום שני, השבלול בנמל תל אביב החדש (מבנה 13) משעה 22:00 (אם אני לא טועה) מאוד מומלץ לשמוע את הרכב הבית ולעלות לנגן אם יש אפשרות. כל הכבוד! אגב, למי שיודע - ואם הנגנים משתתפים בפורום- מה השמות? אני זוכר רק את ניר ברנר על התופים (אותו אני מכיר ממקום אחר)

xero1

New member
אני יודע שיש פה הרבה שבעיקר

קוראים כאן ולא כותבים. אבל כמעט כל מי שמכבד את עצמו ומרגיש שהוא ב"סצנה" וקוא לדבר הזה שיש פה בארץ "סצנה" יבוא לשבלול בימי שני.

xero1

New member
ואגב

אתה יכול להביא גיטרה באס ולחבר אותה למגבר באס שיש שם ולנגן. שמעתי שמישהו פעם עשה את זה.

seafox

New member
נסחבתי מאילת

עם הרבה ציוד ולא ציפיתי להגיע למקום כזה ובטח שלא לג'אם. קיוויתי שתהיה גיטרה.אם הייתי עם הגיטרה בטוח הייתי מביא אותה אבל לאנורא.שיהיה פעם הבאה

dintsur

New member
דה

בדר"כ זה ארז בר-נוי - סקס, עמוס הופמן-גיטרה, יונתן לוי - בס וניר ברנר, אבל זה עומד להשתנות עוד מעט.

seafox

New member
למה להשתנות?

אגב, אתה חלק מההרכב? או שהיית חלק מהקהל ומהמשתתפים?ואם כן, מי?

dintsur

New member
לא

אני לא בהרכב, פשוט מכיר אותם ועומדים להיות שינויים (יונתן לוי טס לניו יורק).

scooby4

New member
מה שהולך לקרות

זה שבמקום לוי- אור ברקת, ובמקום ברנר- אמיר ברסלר (!).

למעלה