ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

הבנתי שיש להרבה אנשים יום הולדת בחודשיים הקרובים אז התחלתי לסגור על כל מיני דברים מה מציעים לנו ב-MOVE אז ככה: כל בעל יום הולדת מקבל 2 כניסות חינם [לו ולמישהו\י שהוא אוהב] שתיה חינם יחולקו בסבבה במהלך הערב כניסה 45₪ [יש מצב כמו מסיבה האחרונה ב-MOVE שבאמצע הערב הורדתי את זה למחיר 40₪ כניסה מגיל 17 מהבלוגים מותרת יציאות במהלך הלילה [תאכלס היציאה מותרת רק אחרי 02:00] אבל סידרתי שיהיה מותר לצאת 3 תמורת 3 [יענטו 3 יוצאים- 2 מהם חוזרים אז 2 יוצאים ועד שהשלישי לא בא לא יוצאים עוד] מקווה שהבנתם 2 צ'ייסרים או 2 שמפנוית יחולקו חופשי במהלך הלילה עם 2 כוסות ויחלקו לכולם ברחבת הריקודים בקיצור כל המעוניין לחגוג בתאריכים 24/11 או 30/11 או 07/12 שידבר איתי בפלאפון שניתן להשיגו אצל כמה אנשים מסויימים מפה או במסנג'ר גם רק תחליטו על תאריך ושמות למי שיש יום הולדת בחודשים 10 ו11 נא לדבר איתי על זה בנתיים ערב מקסים לכולם דרך אגב מי שאני יודע שחוגג הם: אושר המקורית1 ראם יוסי [חתן מחפש כלה] יוסי [חתיך ממיאמי] נוי בן שושן ומסיבת הפתעה למישהי שאני עדין לא רוצה לספר כי מישהו\י עלול ורוצה להרוס אז זה יהיה הפתעה וליערית [אזרחית משוקולד]

Bid

New member
כל הימי הולדת כבר סגרו איתי מה אתה

מנסה לעשות ? צור איתי קשר דחוף! ולכל החברים בבלוג הודעה מסודרת על המסיבה הקרובה תצא מחר. רביד

אממ...

קודם כל אחלה רעיון דבר שני יש לי יומולדת ב2.11 זה יוצא יום חמישי אני לא מתכוונת לעשות מפגש ולא כלום אבל וואלה אם יהיה מפגש מאוחר יותר ויהיה לי 2 חינמים אני אבוא בכייף אז מזל טוב לי :) אתם חמודים אתם וכל הכבוד!

רביד כנס

לא ידעתי בכלל שסגרת על מסיבה לא הייתי פה שבוע בכלל לא ישבתי אפילו על המחשב אתה לא צריך להתעצבן אני לא מנסה להתחרות בך

אמממממממ

לא יודע מה אתם תיכננתם אבל לפי מה שזכור לי ראם אמר גם שהוא עושה משהו שבוע הבא תתאמו בקיצור... רביד אוהב אותך י'מלך :)

הלו הלו הלו

מה איתי? שכחת אותי? גם לי יש יומולדת... ב14.11 אז גם אני רוצה חינמיםםםםם יאאאאאאאא אה ואגב גם למיטל העקרבית יש יומולדת ב18.11 לא לשכוח!

טיפ כנסי כפרה

תקשיבי רביד כבר סגר על 3 אירועים שם ואני לא רוצה להכנס פה למריבות ובלאגן אז דברו איתו אם ירצה נעביר אם לא אז אין ברירה...... דרך אגב הבנאגם הבטיח לי מלא חינמים [אני מתכוון לבעלי ה-MOVE] אבל לא נורא אחרי ה-3 אירועים שרביד סגר נארגן משהו באנננסונה

תסגרו את זה רביד כנסססססססססס

אמיר יש לו יותר אופציות רביד תחשוב על זה תגיעו להסדר לא כולם עומדים במה שיש באיסקייפ וגם שתיה חינם עד 1 כולם מגיעים ב1 מה עשינו בזה

כן אבל תחשבוו על זה ככה

גם במוב היינו מיליון פעם....... אז אם כבר משהו אחר אז צריך לחדש... למרות שלי אישית אין כלום נגד שני המקומות... אני נהנה בכל מצב..

אוקי אז רביד אמיר תאחדו כוחות זרמו

יחד בכל זההההההההה תארגנו יחד ותגוונו אני יכולה לקשר גם למקומות ותריצו את זה עכשיו נסו לברר מה אתם סוגרים יחד

למעלה