ערב טוב לכולם

שירן 27

New member
ערב טוב לכולם

מירב הנה אני ,מהר לא???????? טוב אז יש כאלה שמכירים אותי אבל בטוח לא זוכרים כי המון זמן לא נכנסתי ,אני פונדקאית שמי שירן בת 27 מרחובות , אני בהריון כרגע, בסוף כבר ,חודש תשיעי ומחכה כל רגע ללידה (לא ניתוח) מתפללת שתהיה לי לידה מהירה וקלה ולא כואבת כמו בבת שלי השלישית אמן ואמן ,מאודדדדדדדדדד מפחדת ,בעצם אי אפשר לתאר את הפחד שלי במילים ,ידעתי שזה השלב שיהיה לי הכי קשה,הכל עבר חלק ב"ה כמעט ולא הרגשתי הריון ,אבל אי אפשר לברוח מהלידה ולכן אני מחכה לה וסובלת בשקט כבר צירים ולחץ אדיר וכבר כבד וקשה להתכופף ,מחכה לצירים הסדירים שיובילו ללידה ,לסיים את התהליך המדהים הזה ולגרום לזוג שלי אושר ולראות אותם חובקים תינוק זה הכי מסקרן אותי .טוב חיכינו עד עכשו לא נשאר עוד הרבה . אז תתפללו בשבילי שיעבור הכי הכי הכי הכי הכי קל שאפשר .

בודאי שזוכרים ../images/Emo13.gif

זוכרת אותך מהמפגש אצל מירב. ואוו, כמה זה מרגש לשמוע שאת ממש לקראת הסוף, תחזיקי מעמד, את עומדת לעשות את הדבר הנפלא ביותר בעולם!! מחזיקה לך אצבעות ללידה קלה ומהירה ככל האפשר.

מירבי*

New member
שמחה לראות אותך כאן../images/Emo24.gif

שירן יקרה, אני בטוחה שהחששות גוברים לקראת הלידה, סומכת עליך שתעברי את זה בקלות, מבטיחה להחזיק לך את היד עד שזה ייגמר. מה דעתך? תגיעי למפגש בשבוע הבא או שתלדי קודם?

שירן 27

New member
תודה לכן על העידוד

אני מקווה להספיק להגיע למפגש ,אבל אי אפשר לדעת אז אני יאחל שיהיה בעיתו ובזמנו ובקלות. מאחלת לכל הזוגות והפונדקאיות שמחכים כבר לשלב הזה ,שיגיע מהר ושתדבקו בהריון תקין ונעים כמו שלי. הרי גם אנחנו חיכנו המוןןןן זמן (פעם שביעית) אבל זה מראה ששווה להאמין ולא להתייאש ולדעת שזה יבוא בסוף, וה' לא עוזב אף אחד .הכל בזכותו הוא מחליט מתי איך למה וכמה . ולכן הוא זה שכדאי לבקש ממנו ולהתפלל אליו ,השאר הם שליחים טובים ,כמונו הפונדקאיות והרופאים שעוזרים ,אז שיהיה בהצלחה לכולם אמן ואמן.

waizman1

New member
קודם כל שיהיה בשעה טובה ובידיים

מלאות
ושנית שירני....איך תדלגי לך על המפגש????? העוגות
!!!!!! תמיד זכור לי מהפורום את האהבה שלך לעוגות של מירב
חמודה,שיהיה לך קל ותעדכני אותנו.

need1

New member
../images/Emo50.gif מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

שירן ואו היגעת לישורת האחרונה! מאחלת לך ולזוג רק טוב ושהלידה תעבור בקלות
. זה מזכיר לי שאתמול בעלי שאל את הפונדקאית אם היא רוצה שנעבור קורס הכנה ללידה (כי מה אנחנו מבינים) והיא ענתה שצריך קורס מיוחד לפונדקאיות מה לעשות עם ההורים, כי כמו שהיא מכירה אותנו אני ארוץ מהלחץ כל רגע לשירותים והוא יהיה חיוור כמו סיד ...

בהצלחה שירן../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מאחלת לך לידה קלה
ושלפני הלידה "נריב" על פרוסה אחרונה בעוגה המצויינת אצל מירב במפגש

וואו הלידה

אני בכלל שכחתי מהרגע הזה, אבל כשאני חושבת על זה מפפפפפפחיד, יש לי עוד זמן בערך ארבעה חודשים, מאחלת לך לידה קלה שיעבור מהר, ולעצמי אני מאחלת שהלידה תהיה מהירה לפחות כמו שילדתי את הילדים שלי. בהצלחה

למעלה