ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

מה שלומכם הייתי קצת עסוקה בימים האחרונים כך שהתנזרתי מהמחשב האם יש משהו שאוהב לעטוף ספרים? זה הדבר הכי מעצבן בעולם אני שוברת את הידיים ואת המספריים מה זה העינוי הזה מתי הוא יגמר?

מי עוטף ספרים?

כנסי לכול חנות של ציוד כלי כתיבה, ותקני עטיפות בגדלים שונים, עטיפות לספרים עבי- כרס אפילו, עטיפות לחוברות, וכמובן עטיפות למחברות, פעם איך עטפנו, והדבקנו עם צלוטפ, ואח"כ צד אחד היה מתוח מידי, הספר לא התקפל, אכן משימה משמימה, מקווה שעזרתי, אמא של יואב.........

גמני משוגעת

על עטיפות של מתנות. קורעת כל השנה...

../images/Emo6.gif לא תאמיני

ברחוב הקטנועים והאופנועים כשאני מפשפשת במחשבתי איזה צבעים יתאימו לקסדתי ממש שם בצהרי יום מה מצאתי... חנות ענננננננננננננקית של
מלא קופסאות, שקיות נייר בהדפסים ניירות עטיפה מרשרשים ופרחים בשלל צבעים אלו ששמים על העטיפה חנות צבעוניות מופלאה ומנצנצת לא לא לא לא יכולתי נכנסתי

d a n i e l s 5

New member
ברחובות האלה...

אלה שאת מדברת עליהם.... את עוד תגלי המון המון חנויות קסומות...... רק לטייל ולפקוח את העיניים וואל קם טו דה סיטי :)

אם יש מלאכה שמרגיעה לי את הנפש

זה עטיפת ספרים. כאשר הנייר חדש ובתולי הניילון ישר וממש נענה לאצבעות שרצות על הכרך. כייף להתחרות עם עצמך בעטיפה מדויקת עד לפרטים הקטנים.

a n a t i 3 3

New member
עשי לי טובה...

אחרי שעטפתי את כל הספרים שלהם... וקיללתי את כל הקללות שאני מכירה בעברית ורומנית, הבת שלי נזכרה שיש עוד ספר אחד ששכחנו לעטוף...
נראה לי שהמסכן יאלץ להישאר ערום עד סוף השנה

d a n i e l s 5

New member
באמת עוטפים היום ספרים?

חשבתי שבכל העידן הטכנולוגי הזה...... כבר מצאו חידושים והמצאות.

או שיבטלו את ספרי הלימוד

ויעברו ללפטופ . ואז כמו חחחחחחחח במערכון של " ארץ נהדרת " יכתבו חיבור בכמה תווים בפלפונים. אויש הקטע הזה היה מגניב.

למעלה