ערב טוב לכולם
אמנם זה לא קשור לפורום כלל וכלל, אך עקב פניה אנונימית שבה נאמר לי שאני לא כותב מספיק בפורום, אני מפרסם סיפור שכתבתי , הוא קשור לעבודה שלי ויכול להיות שהוא לא יעניין אתכם, אבל...שיהיה
אני מקווה שתהנו, ערב טוב. איתמר. בוקר טיפוסי בפרוייקט ה VPN \מאת איתמר אבידני. (המק"טים והאירועים בדויים בחלקם הגדול) השעה 5 בבוקר, הרחובות ריקים מאדם למעט מחלקי עיתונים , העובדים בעבודה נוספת ע"מ לחסוך עוד קצת כסף כיס. מעט לפני השעה המדוברת התעורר מיודענו, לבש את מדי העבודה ,בדק שנית את ארגז הכלים שלו ויצא מהבית לעבודת יומו. בשעה 5 נעצרה לפני ביתו מכונית ועליה סמל מעוגל שבתוכו מעוצבת האות M. "בוקר טוב" נהם לעברו הנהג "בוקר טוב" ענה גם הוא בנהמה מנומנמת. הם שמו פעמיהם ללוד כדי לאסוף עוד מעט מחבריהם לעבודה. הם מתקינים, דיבוריות, מכשירי קשר וכל מכשיר חדש שממציאה חברת מוטורולה. כעבור שעתיים הם התייצבו בבסיס המיועד אי שם ,לא רחוק מאי כאן, ליד אי תנועה. בבסיס הם פגשו עוד מחבריהם לעבודה לצד חיילים חסרי שעות שינה, ברחבה גדולה ולא מרוצפת. "תסתדרו!" רעם מעליהם קול. החיילים, מתוך הרגל, עברו לדום. המתקינים, מתוך הרגל, ישבו בנוח. לעברם התקדם אדם ששמש הבוקר נצצה על הפלאפלים המשומנים שבידיו וגם על הדרגות שעל כתפיו. "בוקר טוב כיתה!" "בוקר טוב ז'קו" ענו החיילים "לא דיברתי אליכם!" הוא הרעים בקולו ונתן ביס בפלאפל, תוך שהוא ממלמל לעצמו "ג'נגו הזה ממזר, שם לי המון חריף ככה על הבוקר" ותוך שהוא פונה חזרה לקהל המעורב שלפניו הוא הרעים שוב "מתקינים, יש פה מישהו שרוצה להחליף איתכם מספר מילים, תסתדרו!" אין תגובה. מהאופק הלא ברור הגיחה לה דמות מעורפלת (או שכך נראתה בעיניהם העייפות של המתקינים, שהתייצבו לעבודה בשעת בוקר מוקדמת מהרגיל). "בוקר טוב" אמרה הדמות "מה שהולך להתבצע כאן זה הת-ק-נות ואתם המת-קי-נים, ברור?" אין תגובה. "היום אתם לא במוטורולה אלא בצבא, מה שמבקשים מכם היום, אתם תבצעו. ובכן, כמו כל דבר בצה"ל גם ההתקנה מורכבת משלושה חלקים – המתקין, הדיבורית והאוטו, ברור?" אין תגובה. "עליכם להתקין במהירות המירבית תוך שימת לב לפעולותיכם על מנת לא לפגוע בגופו של הרכב מבחוץ ומבפנים, כמו כן עליכם להשתטח בהשמע ההוראה ובמידה ואתם מזהים תנועה חשודה, לזרוק קסדה למטווח ולצעוק 'חדל' ברור?" הוא חדל לפתע מנאומו השוטף ובחן את העיניים המבולבלות שהביטו בו. "אממ..." ז'קו אמר "אני חושב שהתבלבלת קצת...." "אממ... כן" אמרה הדמות "כנראה שגלשתי קצת מהעניין" "ובכן" המשיך לאחר הפסקה קצרה למחשבה "כמו שאמרתי, ההתקנה מורכבת משלושה חלקים. כעת אפרט לכם בנוגע לכל חלק, אם כן: 1. המתקין- עובד מוטורולה שהגיע על מנת לשרת את צבא ההגנה לישראל בכך שיתקין ברכבם של קצינים בכירים בעלי כרס ב(כ)ירה דיבורית מק"ט FLN6682A. 2. הדיבורית – מק"ט FLN6682A, מורכבת מאנטנה מק"ט FAD5548A, מלחצן שידור , מיקרופון , עריסה ורמקול ותפקידה להבטיח את בטיחותם של הקצינים במהלך נסיעה, שכן הם מרבים לשוחח עם גורמים שונים במהלך הנסיעה ולהוריד את עיניהם מהכביש, למרות שיש להם נהגים אבל זה כבר לא נוגע לנו. 3. האוטו – מתקן על גלגלים שהומצא לפני למעלה ממאה שנים והתפתח לרכבים שבהם תטפלו, במידה ולא תעשו את העבודה כמו שצריך, לא תראו את האוטו שמחזיר אתכם הביתה. ברור?" אין תגובה ביציע. "אם כן, קדימה לעבודה וזכרו, הצבא הוא ביתכם, שמרו על נקיונו!" וברגע שבו סיימה הדמות המעורפלת את דבריה, החלה זורמת בשטף אדיר שיירה של מכוניות צבאיות, צופרות ומקללות, אל הרחבה. וכך החל לו עוד יום טיפוסי, בפרוייקט ה – V.P.N אשר למוטורולה. ושאר עלילותיהם של המשתתפים בפרוייקט כתובות בספר דברי הימים אשר למוטורולה ישראל בערבון מוגבל. -סוף-
אמנם זה לא קשור לפורום כלל וכלל, אך עקב פניה אנונימית שבה נאמר לי שאני לא כותב מספיק בפורום, אני מפרסם סיפור שכתבתי , הוא קשור לעבודה שלי ויכול להיות שהוא לא יעניין אתכם, אבל...שיהיה