ערב טוב לכולם

cute30

New member
ערב טוב לכולם

לאחר שהות ארוכה בגולה ואחרי החגים וכמובן חברים תקנו הייתי במרוקו 14 יום והיה מגניב אני חוזר לאתר אני אציף אתכם בתמונות משגעות דרך אגב מרוקו מהממת והגברים כאלו סקסים ושרירים ודוביים אך אמאאאאאאאא איזה זרגים ממש סוסים בלאדי ערביים....

bendreaming

New member
עשית עוד משהו חוץ מלצלם שם?

שנדע אם להתחיל לחסוך לחופשה על הגב בקזבלנקה (ואני לא מתכוון על חוף הים...)

bendreaming

New member
יש לי רשימה ארוכה של מקומות להגיע

אליהם, וצריך לעשות סדר עדיפויות :) רומא לא נבנתה ביום אחד (ורומא, אגב, במקום יותר גבוה ברשימה כרגע ממרוקו)

ז י ק ו

New member
רמת גן גם ברשימת ההמתנה הזאת ?!

stefan10

New member
מה שבטוח

גבעתיים לא נשארת מאחור ותמיד היא מזומנה.

cute30

New member
ברור

אך יש שם הרבה גברים מרוקנים סקסים ביותר הטיול שווה 1850$ האמת שחגגתי שם כמעט כל ערב בלי הגזמה..... נו טוב לארץ הביאו את כל הזבל

bendreaming

New member
סליחה?

אבא שלי זבל? חצי מהמשפחה שלי זבל מבחינתך? לא כולם פה דור שלישי לגרמניה ופולין, אתה יודע. חוצפן וגזען...

ז י ק ו

New member
../images/Emo46.gif

עכשיו באמת הגזמת cute30 בהתבטאות הגזענית שלך ומצדד בעד bendreaming ! המרוקאים בארץ הם בדיוק כמוני וכמוך, אני חשבתי שבדור שלנו זה כבר ממש לא משנה אם אתה אשכנזי, ספרדי או שוודי.. אני מבקש שתתנצל על מילותיך !

cute30

New member
תגובה

יקירי הנחמד לא אמרתי דברים כאלו על אבא שלך על אמא שלך או על משפחתך רק התכוונתי שהחומר האנושי שיש בארץ ירוד ומתוך 100% אולי רק 20% שווים את מה שראיתי במרוקו ..... ודרך אגב רני ממש לא פולני אני חצי ספרדי וחצי טורקי אז ככה שאני ממש בצד שלך.... שהיה לך יום

למעלה