ערב טוב לכולם

ady18

Well-known member
ערב טוב

זהו מתחילים להפרד מהחמץ:(((( והערב אכלנו פסטה ברוטב עגבניות+סלט ירוק

ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

מתי ייגמרו כבר הקניות
אני כבר לא מתייחסת לכסף אבל הגב שלי
אין מה לעשות, הולכת להצמיד את הגב לכרית החימום

שושק'ה.. שאלה בקשר לטורט ה"פשוט "

שלך. מצאתי במאמרים , עוגה לפסח. אפשר בלי להוסיף קרם/קצפת בכלל? כוונתי, לאכול אותו כמות שהוא, נטו. או שיוצא מעט יבש? הנה המתכון (למקרה ושכחת
) טורט פשוט לפסח/מדינת ישראל החומרים 6-7 ביצים – תלוי בגודל התבנית 1 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית וניל 4 כפות קמח תפו"א 4 כפות קמח מצה ¼ כוס שמן אופן ההכנה להפריד חלבונים מחלמונים. להקציף חלבונים עם הסוכר. לערבב בקערה נפרדת את שאר החומרים. להוסיף את קצף החלבונים לקערה ולערבב בעדינות. לאפות בחום בינוני כ- 40-30 דקות. הערה לאחר שהעוגה קרה, 1. ניתן להשקות אותה, כשהיא שלמה, בסירופ פירות או בכוס נס קפה חם (ללא חלב), ולצפות אותה בקצפת (מ-1 שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר) ומעל לגרד שוקולד ואגוזים קצוצים. 2. או, לחצות את העוגה, להשקות מעט את 2 חלקי העוגה בסירופ פירות או בכוס נס קפה חם (ללא חלב), למלא באמצע העוגה בחצי מכמות הקצפת, (מ-2 שמנת מתוקה + 4 כפות סוכר), לכסות עם החלק העליון של העוגה לצפות עם יתרת כמות הקצפת ומעל לגרד שוקולד ואגוזים קצוצים.

בטח שאפשר בלי שמנת, אצלי אוהבים

להכין את העוגה הזו כמו לקח כעוגה קלילה עם הקפה של הבוקר, וואלה בחרת עוגה מהממת, אמא שלי מכינה אותה לא רק בפסח. אוהבת אותך

pirge

New member
שושי, הקניות האלה, מוזר, איך

שזה לא נגמר .... כל יום אני חושבת שזהו ודי....ושוב פעם יש השלמות..
. הכי גרוע, שעוד לא התחלתי להכין כלום והמקרר כבר מלא
לילה טוב. שהכרית תעזור.מחר יום חדש.

למעלה