ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

שלום לכול חברי פורום מת להיות אני חייב להגיד ולבקש משהו תראו באמת הפרום הזה אמור להיות פורום של כייף באמת אני יודע שיש פה כמה אנשים שצוחקים ויורדים אחד על השני (אני לא יגיד מי ולא יזכיר שמות) אני רק יודע שאני עשיתי את זה כמה פעמים אז אני רוצה לבקש סליחה קודם כל מטלי צרויה שמחכה את לאה שבת תראי רשמת מה שרשמת גם אני רשמתי יכול להיות שרשמת את זה בצחוק אני לא יודע אבל אני ישר הבנתי אותך לא נכון ורשמתי דברים לא יפים אז סליחה ומאוד מישהו אני רוצה לבקש סליחה זה לירון לוונאז שחיכה את דנה אינטרנשיונל שמע אמרתי מה שאמרתי זה היה מזמן ואני מצטער על זה אני מבקש גם סליחה מכול מי שאמרתי לו משהו שלא נראה לו ומך לוטם חן אני מבקש שלא תפתחי פה ריבים כי זה סתם באלגן אז חברה זה רק פורום בואו נהיה חברים וממך אביטל (מנהלת הפורום )אני מבקש שכול פעם שאני ירשום משהו שיפגע במישהו תמחקי אותו קודם כל ואם זה יכעיס אותך מאוד אז בבקשה גם תחסמי אותי שאני לא יוכל לרשום בפורום בסדר

אבי שלום לך

משלומך קודם כל!!!ועכשיו סליחה שאני מגיבה לך אתה מספיק בחור גדול, ולמי שאין שליטה בפנייתו, דעתי עדיף שלא יגיב או התייחס , הצרובים סך הכל כל אחד ואחת שר,והיה נחמד וכל אחד הולך לדרכו במה שבחר, אל תקח את זה אישי ,ולוטם היא פשוט מיוחדת והיא צודקת נשים הם החזקות ביותר והיא משש לא גרמה לשום ריב ,וסך הכל אמרה את אשר חשבה זכותה , לא צריך לריב בלי סיבה...כל הכבוד שביקשת סליחה,אני לא מכירה אותך ולא יודעת מי אתה, אבל שקט ושלווה זה מה שחשוב בן כל החברים והמעריצים שלהם... ושיהיה לך רק טוב

קראתי הבנתי אני רוצה להגיב

אני יגיב סעיף סעיף בסדר אז ככה 1) "למי שאין שליטה בפנייתו, דעתי עדיף שלא יגיב או התייחס" הבנתי מה שכתבת יכול להיות שאין לי שליטה בפה אבל בסדר קיבלתי 2) "לוטם היא פשוט מיוחדת" "והיא משש לא גרמה לשום ריב " חברה תראי אני ראיתי את לוטם לפחות פעמיים ויצא לי לדבר איתה היא באמת מיוחדת אפילו מאוד זה אני מסכים איתך עכשיו תראי בקשר לזה שהיא לא גרמה ריב זה יעוד לא קרה פשוט ביקשתי סליחה והיתה לי גם את הדוגמא שלה (אני לא רוצה להגיד אם מי שלא היו בעיות מבינה ) 3) "לא צריך לריב בלי סיבה... " בזה אני איתך 4) "כל הכבוד שביקשת סליחה,אני לא מכירה אותך ולא יודעת מי אתה, אבל שקט ושלווה זה מה שחשוב בן כל החברים והמעריצים שלהם... ושיהיה לך רק טוב " תראי הבקשת סליחה זה ככנראה משהו יפריע לי מבינה וגם לך ולכולם שהיה יום טוב שבוע טוב ובלי ריבים כמובן

היי לך שוב משלומך, הבנתי הפנמתי

תבין לכל אחד יש התפרצויות זה ברור, אבל פה לצרובים בלחץ שהם עברו ,אני לא מקנא למה שעבר עלהם ואני שמחה שזה עבר כי כבר ניגמר,ורק הם עברו תחוויה שעברו, ותאמין לי זה לא קל לכל מי שעבר את חווית הצרובים,וכל אחד לדרכו יילך, חלק נישארים עם המעריצים בקשר וזה טוב,כי זה מחזק אותם מאוד, אני מאמינה בזה לפחות כי יש לי גם פה, מהצרובים זמרים שאני מפרגנת ומעודדת כי זה חשוב להם הפירגון, גם בהמשך דרכם למוזיקה, בתקוה שהבנת מה שרשמתי, אל תקח ללב יהיה טוב ,יום טוב לך....מ...ליאל שאוהבת את הצרובים מאוד

למעלה