ערב טוב לכולם

yoram415

New member
למייק שרון שלום../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif

מייק שלום. לצערי אני אין לי אינטרנט בבית ואני כותב לך מהעבודה. ראשית שמעתי כמה משריך בעבר ב-103 אף אם.. יש לך קול מדהים. הבנתי שיש לך מוזאון של מייק ברנט.. מייק האם יש לך שירים בדיסקים שלא יצאו בארץ?? ישנם שירים שלא ראיתי בדי וי די האחרון האם יש לך די וי די שיצא בצרפת עם שירים שלא יצאו בארץ?? אשמח לקבל ממך!!!!! מייק ממתי אתה מעריץ את מייק ברנט ואיך הוא השפיעה על התפתחותך המקצועית?? האם לדעתך ואני יודע שעשיתה מחחקר מעמיק לגבי מייק ברנט... מה גרם למותו ??התאבדות בעיני היא לא נתפסת !!! אודה לך אם תענה לשאלותי.. אני לא אהיה פה בערב מסיבות מובנות.. תודה על טירחתך..

yoram415

New member
למייק שרון זהוא השיר שאני אוהב אצל

מייק ברנט: Parce Que Je T'aime Plus Que Moi האם יש לך ביצועים שלו בהופעה חיה?? בדי וי די?? אשמח לקבל כל חומר !!!!!

mikebrant78

New member
מייק שרון, ערב טוב!../images/Emo168.gif

מה שלומך? שמי אלעד, עו"ד במקצועי, מעריץ את מייק ברנט מזה 14 שנים. אני זוכר שבילדותי, נתקלתי בכתבה עליך בעיתון "לאשה" (אימי מנויה), שם סיפרת שאת "חיידק ההערצה" למייק ברנט ירשת מאחיך המבוגר יותר וכשמייק ברנט נפטר התחלת אף אתה להעריצו בשיא המרץ.זכור לי כי אמרת כי אחיך היה מכנה אותך "מייק" ומשכך לאחר שנים שינית את שמך משרון אוזן למייק שרון. יצא לי גם לצפות בתוכנית הטלוויזיה עם אברי גלעד "קטן עלינו" (אתה השתתפת באחד מפרקי התכנית שעסקו בברנט וביצעת שם בקצרה את "בתוך האור"), האם זכור לך על אותו בית שחנכו אז לכבודו של ברנט בחיפה? היכן הוא ממוקם במדויק ומה הוא מכיל? מדוע סגנון המוסיקה שלך נוטה לים תיכוני ודווקא אתה שמייק ברנט "זורם בעורקיו" לא הלך דווקא לכיוון הרומנטי יותר הדומה לזה של ברנט? ידוע לי כי אתה שר בהופעותיך כ-2 שירים של ברנט? האם מדובר בשירים קבועים או מגוונים? אם לא אילו שירים אלה (ידוע לי כי עשית גרסא עברית ל"הכל ניתן, הכל נלקח"). האם הינך רשום כמייק שרון בת.ז. או מייק שרון אוזן ואז שימך הבימתי הוא מייק שרון? מה שירו של ברנט האהוב אשר הכי אהוב עליך? שמח שהגעת להתארח כאן אצלינו. תודה מראש ובהצלחה! אלעד:)

laveeg

New member
מייק שרון ,ערב טוב (אפרופו מייק)...

שוחחנו לפניי כשבועים .אני באמצע קניות לכבוד השבת וממהר לעבודה במשמרת לילה
ואז הסלולרי שלי מצלצל (כמובן עם רינגטון של "לס מואה טמה"ומייק שרון על הקו
.אני כבר הספקתי לשמוע אותך בשידור חי בכצע את "סקומסה קיזיטמו"(סליחה לא יודע צרפתית) ותשמע אפילו השדרים נשארו פעורי פה(103 FM),אני חושב שאם אתה רוצה אתה יכול לתת ערבי הופעות עם שיריו של מייק ברנט ,כמובן שמייק היה רק אחד וקשה מאוד לחקות אותו בדקות שדיברנו אני חושב שהצלחתי לשאול אותך את כל השאלות. אך עדיין גם אני רציתי לשאול איזה שיר של מייק מועדף עליך?, כאחד שביקר רבות בקיברו האם הקבר מוזנח ? אחיך השפיע רבות עליך בשיגעון מייק ברנט ,מה איתו התמתן או עדיין גרופי של מייק ? אצלי ואחי יורם שגם הוא חבר בפורום זה רק הולך וגובר שאר האחים שלי התמתנו בהרבה. בהמון רגשי כבוד והערכה להשתתפותך בפורום גולן לביא MIKE BRANT
NO 1 EVER

yoram415

New member
../images/Emo104.gifעוד שאלה לי אליך

למייק יש אח בשם צבי ..... צבי כפי שראיתי בגיא פינס לפני חצי שנה בתכנית של פסטיבל קאן.. הכתב היה בחנויות תקליטים והראה ששם אובים את מייק ברנט!!! ומייק ברנט יש לו אתר ענק שבו עונה ומשתתף צבי ברנט.. פה צבי לא עונה לא נכנס להגיב.... כלום... חבל מאוד כי הוא אח של מייק ואני ואחרים בטוחים שיש לו מידע חשוב על מייק.. באתר זה יש מעריצים שגולשים ויש להם שאלות רבות... והמעריצים מאוד אוהבים את מייק ברנט!!! חלקם שמעו אותו ברדיו וראו בטלויזיה את מייק בתקופת הופעותיו בחו"ל. חבל רק שאיפה שיש כסף ומכירות אז צבי מגיב.... אני כל שבוע מבקש בתכנית שאני מאזין לה אצל ירון אשבל ב-100 אף אם את מייק ברנט והוא משמיע לבקשתי ומתייחס לפורום של מייק ברנט!!! ירון אשבל גם מושפע ממיק ברנט ואוהב אותו!!! לדעתי בגלל שאין מי שיקים מועדון מעריצים כמו בצרפת אז מייק ברנט לא זוכה להתיחסות ------וחבל!!!!! מייק הוא אחד משלנו!!!!!! כסף מניע את העולם... אבל הערצה גם ....אני בכל אופן אשמע את מייק ואוהב את שיריו המעולים!!!!

shunit4

New member
ערב טוב מייק שרון

אני שמחה שאתה מתארח כאן בפורום ומודה לך על כך. יש לי מספר שאלות: האם אתה עורך הופעות גם באיזור חיפה? האם אתה נמצא בקשר אישי עם אנשים שליוו את מייק בחייו האישיים ו/או המקצועיים? כמי שחקר את קורות חייו של מייק ברנט במשך שנים, האם לדעתך מייק התאבד, או אולי נרצח? ושאלה נוספת - האם אתה דובר צרפתית? כלומר, האם קראת גם את החומרים השונים שהתפרסמו על מייק בעיתונות הצרפתית וכתבות הטלויזיה?

היי שונית

לגביי הופעות בחיפה אני לא מופיע הרבה באזור אלה עם כןמזמין אותי ועד עובדים או חתונה או בר מיצווה צחוק הגורל בחודש שעבר הופעתי במלון כרמל נשף תעשיה אוירית איפה ברונדו זה המקום שמייק היה מופיע בו לפניי שהוא התפרסם בחודש הבא אני עובד במועדון הווינגס בחיפה את מוזמנת לגביי צרפתית כן אני שולט בה מגיל 0

M i k e s F a n

New member
נכון.. כולנו כך../images/Emo13.gif

מקווים שיצוץ לנו עוד איזה "דבר אליי בפרחים" מאינשהו.. זה תמיד כייף.

yoram415

New member
מייק שרון תודה על התגובות../images/Emo140.gif

אני מאחל לך המשך דרך צלחה!!! לגבי צבי ברנד- שלא הגבתה... אני חושב שאני מבין את התשובה! וחבל!!! בכל אופן אני מאוד אוהב את מייק ולשמוע אותו!!! יורם :)))

לאעד

לגביי הבית זה הבית בחיפה בו מייק גדל ולצערי הרב צביקה מכר אותו לגביי השירים שאני שר אין לי בעיה עם הסיגנון שלי אמנם מייק ברנט זורם בעורקיי מגיל 5 אך אצלנו בבית שמעו גם מוסיקה ערבית וגם פינק פלויד וקווין אז אני מושפע מהמון דברים ואין לי בעיה עם זה לא חשוב מה אתה שר אלה איך אתה שר ואיך הקהל מקבל את זה שמי בתעודת הזהות הוא מייק שרון אוזן השיר הכי אהוב עליי הוא כל פעם משהו אחר אין משהו ספציפי

לאלעד

בהופעות אני כמובן נותן את תני לי לאהוב אותך שכולם מכירים ומקנח כל פעם בשניים אחרים הסוד של מייק לדעתי כשאני חושב על זה זה ההגשה של השירים ולא השירים אפילו שאני מכור לכולם

לגולן

כו לצערי הקבר יחסית מוזנח אני כבר שנים לא הלכתי לאזכרות אך כשאני מופיע בחיפה אני עובר בדרך חזרה יוצא עם פנס עולה לקברלכמה דקות וחוזר למכונית כשכל הצוות שלי חושב שההברגה אצלי השתחררה

לגולן

לגביי איזה שיר אני אוהב אני אוהב את כולם תלוי לפי מצב הרוח ולגביי דיברנו על זה כבר אני לא חקיין של מייק אף פעם לא התיימרתי בעניי חיקוי זה דבר פתטי אני שר מייק בדרך שלי והאמן לי שאנשים אוהבים את ביצועיי לגביי הקבר כן לטעמי הוא מוזנח בגלל זה הפסקתי להגיע לאזכרות אני הולך כשיוצא לי להופיע בחיפה לגביי אחי הגדול אפשר להגיד שהחיים חזקים מכולנו הוא עדין אוהב אבל לא כמו פעם אנשים מתבגרים אין מה לעשות

laveeg

New member
מייק המון הצלחה בדרך המוזיקלית...

שלך ,אתה חי את מייק ברנט כמונו (אני יודע שפעם יותר)אז אני בטוח שכל חברי הפורום שומרים לך פינה חמה בלב -ככה לפחות אני
אתה ואיציק בן ארי ומצאתם לכם זמן והגבתם לפורום כל הכבוד
אני יודע שכאשר יש לך זמן אתה מדפדף בפורום ואני אשמח עם מדי פעם תגיב לנושאים בפורום. אני מאחר לעבודה כעת ,התעכבתי רק לכבודך לילה טוב ושוב תודה רבה
נ.ב את החיידק של מייק ברנט קשה לשכח גם עם מתבגרים והחיים חזקים זה תמיד נשאר באיזשהוא מקום בלב
MIKE BRANT
NO1 EVER

yoram415

New member
גולן אתה צודק../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif

מייק שרון תיכנס מדי פעם לפורום ותגיב... אתה חלק ממשהוא ענק שהוא מייק ברנט. בהצלחה

למייק שרון...

שלום לך קוראים לי מור אני בת 18 חיילת...היות ואני לא ממש מכירה אותך כאילו אף פעם לא ראיתי או שמעתי אותך שר אבל שמעתי עלייך המון...ונחמד שאתה מתארח כאן :) אז אני אשאל את שאלותיי... בן כמה אתה? כמה זמן אתה מעריץ את מייק? מאיפה אתה בארץ? באילו ערים הופעת בארץ? ובאילו מקומות הופעת בחו"ל? אני לא אשאל איזה שיר אתה הכי אוהב שלו אבל אני אשאל איזה שיר לפי דעתך אתה מבצע הכי טוב?...(אני אשמח לשמוע את הביצוע:)...)

היי מור

אני בן 34 מעריץ את מייק מגיל5 התחלתי בהערצה בעקבות זה שאחי הגדול העריץ אותו מייק היה הזמר המושמע ביותר בבית הוריי אני מרחובות בעיקרון אני מופיע בכל רחביי הארץ באמצע השבוע בארועים פרטיים וועדי עובדים ובימי שישי בעיקר במועדוניי לילה את ההופעות במועדונים אני אוהב הכי הרבה כי שם באים המון אנשים באים לראות אותי שר יש בזה ים של אנרגיות בחוץ לארץ הופעתי בלוס אנגלס ניורק פריז לונדון רומא מינכן טוקיו ועוד את מוזמנת לאתר שלי בכייף www.mikesharon.co.il

הבנתי תודה ו......

נכנסתי לאתר שמעתי מן המעט שאתה שר .......יפה כל הכבוד!!! מייק יכול לנוח שם למעלה עם חיוך.....שיש אנשים שאוהבים אותו ברמות מטורפות ומנציחים אותו בכבוד רב..... אז ישר כוח לך ולאיציק בן ארי גם... ולכל אנשי הפורום הנפלא הזה!...אתם מעריצים מס' 1 כן יירבו כמוכם!

למעלה