ערב טוב לכולם ובשורות טובות שיהיו לכולנו
א אמא מטורפת New member 25/2/06 #3 ערב טוב, הבטיחו שבת יפה אבל אצלנו בצפון היה די קריר. פעם חם ופעם רוח קרה. תקופה הכי מסוכנת לילדים. יצאנו לטיול בצהריים וכל הזמן דאגתי שהקטנים לא יתקררו. שבוע טוב לכולם!
ערב טוב, הבטיחו שבת יפה אבל אצלנו בצפון היה די קריר. פעם חם ופעם רוח קרה. תקופה הכי מסוכנת לילדים. יצאנו לטיול בצהריים וכל הזמן דאגתי שהקטנים לא יתקררו. שבוע טוב לכולם!
T timiהאחת New member מנהל 25/2/06 #7 סתם עצה רוחנית לדאוג אנחנו תמיד דואגים אבל עם כבר יצאתם לנטרל את המחשבה יו אולי יהיו חולים אנרגיה לא טובה-לצאת לבלות -ולחזור עם מחשבה טובה ולדמיין איך כולכם נכנסים הביתה בריאם ושלמים-דרך אגב זה כבר נקרא דמיון מודרך ביי . רונית ושבוע טוב.
סתם עצה רוחנית לדאוג אנחנו תמיד דואגים אבל עם כבר יצאתם לנטרל את המחשבה יו אולי יהיו חולים אנרגיה לא טובה-לצאת לבלות -ולחזור עם מחשבה טובה ולדמיין איך כולכם נכנסים הביתה בריאם ושלמים-דרך אגב זה כבר נקרא דמיון מודרך ביי . רונית ושבוע טוב.
א אמא מטורפת New member 25/2/06 #9 רוניתי מסכימה איתך, אבל הלב של אמא תמיד דואג, את יודעת איך זה... (ועוד אני "אמא מטורפת" תארי לך)
T timiהאחת New member מנהל 25/2/06 #10 לא היה נעים לי לשאול אותך אבל החליפי כינוי למה אמא מטורפת למילים יש משמעות וגם כוח שני למשהו אחר אמא דאגנית אולי ולא מטורפת אולי אמא חמודה מחכה לשינוי כדאי לך ביייייייי נשיקות.
לא היה נעים לי לשאול אותך אבל החליפי כינוי למה אמא מטורפת למילים יש משמעות וגם כוח שני למשהו אחר אמא דאגנית אולי ולא מטורפת אולי אמא חמודה מחכה לשינוי כדאי לך ביייייייי נשיקות.