ערב טוב לכולם

דוגמניתתתתתת שלייייייייייי

יוו אני כל כך שמחה בשבילך
מתוקה אחת.. אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךךך.. הודיההה

natali2007

New member
ערבב מצויןןןןן

יוווווווווו כמה זמן לא הייתי פה!!!!!!!!! המוןן זמןן!!! כמה געגעתיי אליכםם!!!! ועכשיו לסיפורים חחח אתמול היה לי סיום של''ח בת''א!! היה ככ'ככ כייףףף!!! התחלקנו לקבוצות של 5 ילדים כל קבוצה וכל קבוצה קיבלה מן "חוברת" של איזה 7 דפים ככה עם שאלות בכל תחנה.. כל קבוצה מנווטת לבד לפי רמזים וכאלה ל-8 התחנות שהיו..(מקווה שהבנתם) הקיצר בתחנה השנייה היינו בגן שפיגל שמה היינו צריכים לשבת ולענות על שאלות שהיו כתובות בדף ע''פ קטע מידע שהביאו.. הקבוצה שלי הלכנו למצוא מקום כזה "מבודד" מקבוצות האחרות שלא יעתיקו.. אז היינו מתחת איזה עץ אחד ענקי על הדשא עם צללל
הקיצר אנחנו פותרים ת'שאלות אחרי השאלה האחרונה חברה שלי כזה הולכת מאחורי העץ לראות מה אם הקבוצות האחרות והיא לא רואה אף אחד... היא כזה עושה לקבוצה "כולםם הלכווו!!!!!!!!! אין אפ'חד!!!!" אני אמרתי לה:מה את דואגת..!? חברה שלי הייתה לחוצה פחד!!!!!! עשתה לי נטלי איןן אפ'חדד מה עושיםם!?!?!?(לא זו שאמרה בהתחלה שאין אפ'חד) אחר כך החברה הראשונה קיצר קוראים לה אורלי שאלה אותי אם יש לי ת'מ'ס פלא של אחד מהמדריכים אמרתי לה שלא ושאלתי אותה אם לה יש היא אמרה שהפלא שלה אצל ילד מהכיתה שלי.. והחברה הלחוצה שלי נהייתה עוד יותר לחוצה..!! אנחנו בנתיים הלכנו לפי ההנחיות לתחנה ה-3 והסתבכנו בתוך עצמו!! פתאום אנחנו רואים שני ילדים מקבוצה אחרת מהכיתה שלי .. הם באו כדי למצוא ת'תקייה שלהם הם שחכו אותו
אז שאלנו איפה ארז (המדריך) אחד מהם אמר לנו שנילך איתם והוא יוביל אותנו אליו וגם לתחנה 3 י שם הוא נימצא אבל הילד השני אמר לנו כל מי הנחיות לא נכונות איך להגיע אורלי שהאמינה לו הלכה איך שהוא אמר אבל לפני שהתקדמה יותר מידי אמרתי לה שזה לא נכון ושהם בכלל הלכו מהצד השני.. אז עקבנו אחריהם חחחח הקיצר בדרך לתחנה ה-3 חברה שלי הלחוצה נהייתה לחוצה עוד יותר.. היא אומרת לי: נטליי אם קורה לי משו חבל להם על הזמן!! אני לא רוצה להיתקע פה!! יש לי חייים.. חחחחחחחחחחחחחח אני מתה מצחוק מנסה להרגיע.. בדרך שאלנו איזה שומר של בית מלון איך אפשר להגיע לתחנה לפי ההנחיות והרמזים שנתנו לנו בחוברת.. הוא כזה קורא 5 ד'ק ואומר אני לא מבין לא יודע מצטער.. רבאקק קראת 5 ד'ק!!!!!!! הקיצא המשכנו ואז אנחנו רואים את ארז (המדריך) ואני מתחילה לצעוק עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה כ''כ מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז תקדמנו והכל בתחנות הקיצר היה כייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אהה ועל החוברת הזו אז המורה בודק ונותן ציוןן קיבלנו 97!!!!!!!!!!!!!! =]]] יום רביעי יש לי מבחן בספרותת המון חומר מזלי התכוננתי היום על חצי רב ממנו נישאר לי קצת =) מורייי יפהה בובה מזל''ט כל הכבוד גאה בך!! בהצלחה!! סורי על המגילה חחחחחחחחחחחח שיהיה ערב מצוין לכם!! חולעליכםם נטלי

למעלה