ערב טוב לכולם!

Chico Hakli

New member
ערב טוב לכולם!

רציתי להציג בפניכם את הציוד שלי ורציתי שתגידו שלי מה אני צריך או/ו חייב לשפר בציוד. יש לי סנפירים וכפפות וכמובן גם משקולות לחגורה. ורציתי ללמוד מהנסיון שלכם מה אני יכול לשפר בציוד שלי. תודה רבה.

אני היתי ממליץ להחליף רובה

להחליף רובה הרובה הזה לא ברמה טוב ביכלל וגם הראש חץ קילשון {מזלג} תוריד אותו {היו לך בריחות מהחץ ביגלל הקילשון עם הירים לא מספיק טוב אבל עם זה באזור הראש של הדג אז הדג מת תגיד אתה צולל רק במערות כמו שאני מבין הקילשון יכול ליתקקע בלי בעיה ואין סידויי שתוציא אותו זה החליפה שלי

Chico Hakli

New member
כן אבל אני דיי מרוצה מהרובה...

הקילשון שאתה רואה הוא חדש ומזה לא ברח לי אף דג. אלא הראש חץ בתמונה אם תסתכל טוב יש ראש חץ עם 3 פינים בצורת משולש מזה ברחו לי הרבה דגים עד שהחלפתי את הראש. הרובה שלי מאוד מדוייק אני צולל מתחיל לכן אני לא חושב שבשלב זה אני צריך להחליף רובה. אם יש עוד משהו שאני צריך להוסיף לציוד אנא דברו אליי. תודה רבה לכולם.

חרוצי

New member
|חיבוק |זה גם נכון.......

דייגים ותיקים נוטים להעדיף רובה גומיות ובדרך כלל ארוך אך אלה מסקנות שבאות עם הזמן.טוב שהתחלת עם רובה כזה .

Arikmann

New member
כעיקרון

תחליף את הכל חוץ מהחליפה שבתור התחלה תספיק לך המשקפת והשנורקל לא מתאימים יש להם צבעים חזקים ושונים הנעלים והסכין גם יכולים ללכת קח במקומם משהו טוב יותר,ראש חץ משולש לא מתאים לדעתי פוגע בדגים פוצע יותר מדג אחד לפעמים

למעלה