ערב טוב לכולם!

n u f n u f

New member
כן הייתי 3 פעמים ..

בגלל הילה חחח איזה מצחיקה היא ! .. ובואנה מותק התגעגעתי לא שומעים אותך לא רואים אותך .. מה קורה?? .. חחחחחח

shiratel

New member
גם אני חייבת להגיב!

"מי שחלם" היה ממש יפה וריגש אותי בצורה בלתי רגילה. ראיתי אותו פעמיים עם אסנת וישינסקי אחרי שהוסיפו את השירים הנוספים. פשוט מדהים. עודד תאומי עשה את יצחק רבין מצוין, למרות שאחת ההערות ששמעתי הוא שהוא עשה את רבין מהר מדי... כי רבין היה נואם לאט ומשעמם... אין לי מושג אם זה נכון כי הייתי בת 5 כשהוא נרצח אבל מילא, היה ממש דומה. רק במשקפיים לא (חחח נשמע מטופש) אבל אני יודעת שהיו חייבים לעשות לו משקפיים עבות בשביל שיראו אותם על הבמה, אז סלחתי. עודד ליאופולד עשה אותו מצוין, כמו שנאמר מקודם. ראיתי גם לפי המראה וגם לפי המשחק איך הוא התאים להיות רבין הצעיר. הראל סקעת היה מדהים, אבל לדעתי כמות השירים שניתנה לו הייתה מוגזמת. אבל בעצם, למי היו נותנים את השירים חוץ מלו? לדמותו של רבין לא היו נותנים כי זה לא היה מתאים לאופי שלו. בכל מקרה, הראל גם שיחק יופי, אבל לא ראיתי בו משהו יוצא דופן. חוץ מהיופי - הוא נראה מצוין במדים! חני נחמיאס הייתה מצוינת, וזה רק בלשון המעטה. ראיתי איך שהיא שיחקה ופשוט הרגשתי אותה. משחק טוטאלי ומדהים, וקול משגע! פעם ראשונה שראיתי אותה ככה במשחק ושירה רציניים ובתור שחקנית, ולא רק "אשת ילדים" נאמר ככה. לא יכולה להגיד שהופתעתי כי אני יודעת שהיא מצוינת, אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את זה אצלה. מדהים. האחרונה שאני רוצה לציין היא אסנת וישינסקי. שהייתה מצוינת. את מקיץ אל חלום היא שרה באופן מדהים, אני הרגשתי את הכאב, אין לי מושג אם של לאה רבין או של אסנת עצמה (קראתי שהיא איבדה את בנה) אבל השיר ריגש אותי עד כמעט דמעות. היא קיבלה את מחיאות הכפיים של כל האולם ללא עוררין. זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותה משחקת במשהו, ואני מתכננת לראות עוד הצגות שהיא עושה. מדהימה, ומצוינת. דבר אחד שלא אהבתי, היו חלק מהריקודים. נגיד בהתחלה, בשיר "מי שחלם", הריקוד לא היה מתאים ולא קשור, היה צריך למלא את הבמה במשהו, אבל זה לא התאים. הרקדנים לא היו מתואמים ולא אהבתי. חלק מהריקודים כן התאימו, נגיד אלה של החיילים, אבל חלקם היו מיותרים. ראיתי את ההצגה פעמיים ואני מחכה לפברואר לראות פעם נוספת. כדאי כדאי וכדאי למרות הביקורות. מזל שלא הקשבתי להם, הייתי מפספסת יופי של הצגה אם כן. בכלל, הביקורת הייתה בגלל שכביכול "מסחרו" את רבין אבל זה לא נכון. בגלל הביקורת הזאת חיפשו את כל הפאקים שהיו בהצגה עצמה וחבל. אבל לפחות יש את אלה שהביקורות לא משנות להם כלום ונותנים צ'אנס להכל. בקיצור - מומלץ ולא שווה החמצה!

shiratel

New member
תיקון

ראיתי אותו פעמיים כשאסנת וישינסקי בתפקיד לאה ועם השירים הנוספים. ואגב נזכרתי שהמחזמר השפיע עליי עד כדי כך, שבמבחן במורשת על אבות האומה כמעט כתבתי לאה ויצחק... חחחח...

למעלה